S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Mobilitat Sostenible instal·la més de 300 noves places d'aparcabicis als barris de Nou Moles i Campanar

El regidor Giuseppe Grezzi ha subratllat que des de 2015 s'ha duplicat el nombre de places disponibles

• En breu s'habilitaran 644 nous punts més en diferents punts urbans

31/03/2023

L'Ajuntament de València, a través del Servici de Mobilitat Sostenible, ha sumat 304 noves places d'aparcament per a bicicletes en la zona nord-oest de la ciutat, entre els mesos de febrer i març. Els nous punts han sigut instal·lats en zones del centre històric de Campanar i del barri de Nou Moles, i es preveu incrementar el nombre de places a la ciutat en breu, amb la ubicació de 644 nous punts més en diferents punts urbans.
 

Així ho ha explicat el regidor delegat de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui ha avançat que les previsions per a les pròximes setmanes són la instal·lació de 66 noves places en l'avinguda de Burjassot, altres 138 en el barri de Les Tendetes, 126 en el barri de Sant Pau i, finalment, 314 nous punts al Cabanyal-Canyamelar. De fet, en les últimes setmanes ja s'ha estat treballant en les últimes setmanes.

“Per a transformar la ciutat i que el veïnat puga triar lliurement si desitja desplaçar-se amb bici a més d'en qualsevol altre mitjà, no només és important que dispose d'una potent xarxa pedalable interconnectada com la que hem creat en els últims anys, sinó també que disposen de llocs on poder deixar les seues bicis tant en origen com una vegada arribat al destí”, ha subratllat el regidor, qui ha afegit que “esta és la raó que no hàgem parat d'instal·lar aparcabicis, en els quals també es poden ancorar patinets per tota la ciutat, i realitzat actuacions integrals com estes en barris en els quals estaven infradotats d'este recurs”, ha afegit.

Els criteris d'instal·lació s'han realitzat atenent les necessitats d'aparcament de la zona per la proximitat de centres educatius o de servicis municipals, però també per la proximitat de carrils bicis o per atendre l'objectiu general que hi haja aparcabicis pròxims a qualsevol habitatge de València. “Amb la suma d'estos nous aparcaments la ciutat de València disposa hui dia de 19.686 punts, pràcticament un 100% més dels existents en 2015 (10.430)”, ha conclòs el regidor de Mobilitat.