S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Las Naves tornarà a ser l'epicentre de les startups a València

• L'alcaldessa subratlla “l'aposta de l'Ajuntament perquè València siga la capital d'innovació tecnològica del Mediterrani”

19/09/2023

  • El govern de María José Catalá recupera l'espai “per a reviure'l com a punt de trobada i acolliment de les empreses d'innovació tecnològica”
  • L'alcaldessa subratlla “l'aposta de l'Ajuntament perquè València siga la capital d'innovació tecnològica del Mediterrani”
  • Des d'esta setmana l'espai acull també el Center for Digital Technology and Management (CDTM) de Munic

La regidora d'Innovació, Tecnologia, Agenda Digital i Captació d'Inversions, Paula Llobet, ha anunciat este dimarts que l'edifici de Las Naves “tornarà a ser l'epicentre de l'ecosistema de les startups tecnològiques a la ciutat de València”. La delegada ha assegurat que esta mesura es pren “per a afermar l'estratègia de l'ajuntament d'atraure innovació empresarial i tecnològica a la ciutat”.

Tal com ha recordat Llobet, “en l'anterior mandat, el govern de Joan Ribó va decidir tancar el Collaborative Space de Las Naves, que acollia startups de 21 països i era la seu dels principals esdeveniments tecnològics de la ciutat, la qual cosa va suposar una reculada en el posicionament de València com a ciutat acollidora de l'emprenedoria, segons Llobet.

En eixe sentit, l'associació Startup València, amb a voluntat de generar hubs d'emprenedoria innovadora i tecnològica a la ciutat, estarà en Las Naves els pròxims mesos per a desenvolupar activitats i programes que impulsen l'ecosistema innovador i tecnològic valencià.

La regidora d'Innovació, Tecnologia, Agenda Digital i Captació d'Inversions ha assegurat que “el govern de María José Catalá reviurà l'espai de Las Naves com a punt de trobada i acolliment de les empreses d'innovació tecnològica que vulguen tindre la seua seu a la nostra ciutat”.

Una aposta per atraure talent i inversió

Este moviment s'emmarca dins de l'aposta de la corporació municipal per atraure talent i inversió a València. “Posicionarem València com a capital de la innovació del Mediterrani. Volem ser el punt més important de trobada tecnològica, i disposem d'espais i capacitat per a això”, ha assegurat Llobet. La regidora ha afegit que “es restablirà el que el govern de Ribó va deixar escapar i que tan car li ha costat a la ciutat durant molt anys”.

Mentre s'espera l'obertura de la Farinera, l'espai acull també des d'esta setmana el Center for Digital Technology and Management (CDTM) de Munic així com les instal·lacions del projecte Mobility Innovation València del clúster d'automoció AVIA.