Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València oferirà cursos en els col·legis per a garantir el consum responsable d'aigua

Elisa Valía: “El Cicle Integral de l'Aigua inverteix en l'educació dels xiquets i xiquetes perquè comprenguen la importància de l'aigua i garantir el futur”

• Els cursos s'oferiran a tots els nivells educatius

04/08/2022

L'Ajuntament de València oferirà a tots els centres escolars de la ciutat i en tots els nivells formatius quatre plans educatius per a fomentar l'ús responsable de l'aigua i el consum d'aigua de l'aixeta per a reduir la utilització de recipients de plàstic d'un sol ús. Els cursos, que impartià EMIVASA, serviran per a posar en valor el treball del Cicle Integral de l'Aigua en matèria de sostenibilitat hídrica i estaran dirigits a tots els nivells educatius: Infantil, Primària, ESO, Batxiller i Formació Professional, segons ha informat la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía.

 

“Estem veient com els efectes del canvi climàtic empitjoren, com ja en moltes parts del nostre país s'estan imposant restriccions de consum d'aigua davant la situació de sequera actual i amb previsions difícils si no plou prompte. En este context, València ha fet els deures. Tenim un sistema metropolità amb una eficiència pràcticament del 100% que ens permet afrontar este tipus de situacions amb totes les garanties”, ha apuntat la regidora del Cicle Integral de l'Aigua.

En este sentit ha apuntat que, des del Cicle Integral de l'Aigua, s'està fent un esforç per formar els xiquets i xiquetes “perquè siguen capaços de cuidar i protegir el medi ambient i, especialment, el recurs tan valuós que és l'aigua. Per això, oferim quatre plans educatius per a tots els centres de València i per a tots els nivells educatius d'infantil, primària i secundària, batxiller i Formació Professional perquè l'aigua siga un element clau al qual se li done la importància que té en el present i també en el futur per a garantir la sostenibilitat i la prosperitat”, ha incidit.

Els cursos s'oferiran al setembre, a l'inici del curs escolar, i seran els mateixos centres educatius els que s'apunten als programes formatius que els interessen. EMIVASA col·labora activament amb el servei d'Educació de l'Ajuntament de València per mitjà de cursos com els que oferirà el consistori el pròxim curs escolar per a mantindre el seu compromís amb la sostenibilitat i els objectius de desenvolupament sostenible.

Recursos multimèdia

Elisa Valía