S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament valora com una “magnífica notícia” que el Consell de Ministres autoritze la ciutat esportiva del Llevant a Natzaret

L’alcalde celebra la notícia, que comporta “una dotació esportiva del màxim nivell per a la ciutat i un element dinamitzador per al barri de Natzaret”

• Recreació de la futura ciutat esportiva

14/02/2023

El Consell de Ministres ha autoritzat el projecte de la ciutat esportiva del Llevant UE en els terrenys situats al costat de Natzaret. Des de l’Ajuntament de València s’ha valorat positivament esta autorització, que comportarà l’existència dels terrenys esportius granotes al costat del futur Parc de Desembocadura. L’alcalde, Joan Ribó, celebra esta notícia que, segons ha afirmat, “comporta una dotació esportiva del màxim nivell per a la ciutat i un element dinamitzador molt important per al barri de Natzaret”.
 

Per a Joan Ribó, “des de l’Ajuntament de València estem molt satisfets. El Llevant és un dels dos equips de la ciutat i estem molt contents amb la idea que totes les instal·lacions estiguen ací i no hagen de desplaçar-se tots els dies fins a Bunyol”. Segons l’alcalde, “és una magnífica notícia per a Natzaret i també per al Llevant que, en definitiva, portarà totes les seues instal·lacions des de Bunyol a una zona de València, i més a una zona, diguem-ne, propera al camp del Llevant”.

Per la seua banda, la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, també ha informat que s’ha aprovat per part del Ministeri de Mobilitat i Agenda Urbana l’autorització per poder desenvolupar la zona esportiva, la ciutat esportiva, en tot el que és la zona de Natzaret, el que comporta un pas endavant per tal que el Llevant puga desenvolupar una infraestructura esportiva i formativa i que du, des de fa anys, treballant en ella”. Gómez ha afirmat que “és una bona notícia perquè estos anys estem intentant ajudar els nostres clubs, tant el Llevant com el València, per tal que puguen desenvolupar les infraestructures esportives que porten cap endavant. Una vegada autoritzat, i ho he de dir, en un temps rècord en el Consell de Ministres perquè tant nosaltres com Delegació del Govern hem fet una pressió molt important perquè este projecte era estratègic per a la ciutat, ara serà el Servici d’Activitats el que atorgue la llicència”.

Per últim, la regidora d’Espai Públic, Lucía Beamud, ha explicat que “fa un mes aproximadament férem una petició al Consell de Ministres i era que aprovàrem el terciari de la ciutat esportiva del Llevant UE. Nosaltres ja havíem fet tots els deures, ja teníem tots els permisos preparats i a punt però necessitàvem tindre este acord del Consell de Ministres per poder fer, després, la concessió demanial maritimoterreste, que pertany al port, i a partir d’este punt poder donar ja la llicència”. Segons la regidora, és un “projecte que és tan important per a la ciutat de València i per a tota l’afició granota. Un projecte que, sens dubte, arrodoneix el Parc de Desembocadura, que ja està en projecte a Natzaret, i també és de justícia per al poble de la Punta i per a Natzaret. Són projectes de gran rellevància i que s’han declarat prioritaris per a l’Ajuntament de València”. 

Recursos multimèdia

Joan Ribó
Sandra Gómez
Lucía Beamud