S'està cercant, espereu....

The task of moving - Julia Zac - València

The task of moving - Julia Zac

Estàs en:

dansem juntes
Temporada 2023-2024
Dates 26 abril 2024
Horari 11:00 i 19:00 h
Durada
Aforament
Gènere
Preu Grup tancat

The task of moving - Julia Zac

Visites guiades al TEM a través de la dansa i el so // passe matinal col·legis 11:00h / passe públic general 19.00h

Esta activitat s'emmarca en el programa DANSEM JUNTES pensat per a celebrar el Dia Internacional de la dansa al costat de Espai Lagranja, La Mutant, IVAM, APDCV i AVED Aso. 

Este projecte s'emmarca dins d'una investigació que l'artista desenvolupa per a aproximar-se a descobrir les relacions que té el cos amb el seu entorn. 

La proposta s'articula en una visita a l'edifici del Teatre el Musical a través de la dansa i el so, on l'espectador podrà acostar-se a l'experiència per mitjà d'una sèrie d'exercicis d'observació i escolta. 

L'artista presenta una partitura basada en la combinació de tasques físiques així com la creació d'estructures temporals efímeres, que s'alcen i s'esvaïxen en un instant, apareixent i desapareixent com a figures fantasmals.

En buscar produir espais per a la imaginació este projecte es concep com una experiència íntimament compartida. L'exaltació de la neciesa, la precisió i la desacceleració donen forma a esta experiència col·lectiva de contemplació en un món saturat d'estímuls visuals, convidant a l'espectador a transformar, reconstruir i reconfigurar la mirada per a descobrir noves possibilitats d'interacció entre l'espai escènic i el seu entorn.

Músic: Roberto Martín