Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Àrees d'intervenció >> Àrea d'educació i cultura

Exposició "Dibuixos que CUIDEN".

servici d'igualtat i polítiques inclusives
Exposició

Esta exposició forma part del programa municipal d’activitats-2018 al voltant del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, dedicat a conscienciar sobre la conciliació, la corresponsabilitat i la crisi de l’atenció d’altres persones.

Hem volgut reflexionar sobre quina estructura social i econòmica necessitem per a garantir una societat que atenga les necessitats reproductives i d'atenció de totes i cada una de les persones en totes les etapes de la vida.

Així en aquesta exposició us presentem el treball que han fet al voltant de les atencions il·lustradores i il·lustradors valencians que amb les seues “novel·les il·lustrades” i treballs, ens aporten la seua visió, i a voltes la seua experiència personal, en situacions tan quotidianes com tindre una filla amb diversitat funcional, les atencions a un malalt d'alzheimer, l'adopció, el dia a dia de les nostres iaies i la criança i les activitats que necessàriament han de fer-se diàriament.

Esperem que esta exposició i les obres a les quals es refereix ens ajuden en esta reflexió col·lectiva imprescindible sobre la conciliació, les atencions i els usos del temps, a més de donar a conèixer la importància d’estes obres.

Fullet de l'exposició (pdf 5454 kb). Simulació de l'exposició (pdf 5134 kb). Instruccions de la sol·licitud (pdf 112 kb).

Préstec d’exposicionsDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI