Servicios de la web

Hall

Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Cens Electoral

Informació

Per a poder exercir el dret al vot és imprescindible figurar inscrit en el Cens Electoral vigent.

Els Ajuntaments tenen l’obligació de mantenir un servici de consulta pública de les llistes electorals dels seus respectius municipis durant el termini de huit dies, a fi de poder comprovar les possibles dades incorrectes i realitzar les corresponents reclamacions i esmenes.

Els interessats van poder consultar les dades del Cens, del 30 de septiembre al 7 d'octubre, en la pàgina web municipal (www.valencia.es), en el telèfon 010 (en el seu horari habitual de dilluns a divendres) i fer les seues reclamacions en l'Oficina de Padró de la Casa Consistorial, entrada pel C/ Periodista Azzati i en la resta d'Oficines del Padró Municipal.

Finalitzat el període de consulta pública i reclamacions:
Després del període de consulta pública, i fins al mateix dia de la votació, les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral poden emetre certificacions censals específiques, a petició dels interessats.

La certificació censal específica no constituïx un mitjà extraordinari d’obtindre la inscripció en el cens, sinó un mitjà de prova que el ciutadà que es tracte està inscrit en el cens electoral vigent, encara que no figure en els exemplars certificats de les llistes del cens posats a disposició de les meses electorals. La certificació censal haurà de sol·licitar-se sempre per la persona electora.

Per aquest motiu l'Oficina de Padró de l'Ajuntament de València situada en Periodista Azzati, estarà oberta el diumenge 10 de noviembre, de 8.30 a 20.00h. Disposarà d'atenció telefònica en el mateix horari en els telf: 96.208.17.03 - 96.208.17.04 - 96.208.17.05 - 96.208.10.93. .

Consulta personalitzada del cens electoral


Consultar

10 de novembre de 2019
ELECCIONS GENERALSDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI