13/12/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Preguntes més freqüents

Com usar el WebMail ?
Consulta la guia ràpida d'ús del WebMail

Què passa si m'oblide de la meua contrasenya?
Ha de cridar al Telèfon d'Informació Municipal 010 (de dilluns a divendres des de 8.30 fins a 15.30 hores).

Que opcions tinc per a poder llegir el meu correu?
El correu electrònic de Valenciamail és accessible en format webmail des d'Internet a l'adreça http://www.valencia.es. Si accedix a Internet per mitjà de l'ISP d'ONO pot a més a més configurar-se el compte per a accedir-hi utilitzant el protocol POP3. Pot configurar-se el dit accés telefònic seguint les instruccions, segons el sistema operatiu que dispose: W95/98 , W2000 , WXP .

Què ocorre si té algun problema a l'utilitzar el seu compte de correu?
Ha d'enviar un mail a administrador@valenciamail.net en el que se detalle el problema.

Com puc donar de baixa el meu compte del Correu Ciutadà?
Segons el que establixen les condicions generals del servici (8.1) serà necessari trametre un correu electrònic, des del compte que es vol donar de baixa, dirigit a administrador@valenciamail.net, manifestant la seua petició de baixa.
Se li enviarà al seu domicili un formulari de sol·licitud de baixa per tal que després d'omplir-lo degudament i de signar-lo el trameta, acompanyat d'una fotocòpia del DNI (o document equivalent), per fax a l'Ajuntament de València i es formalitze així la baixa. Si vol pot descarregar-se este formulari i acompanyat de la informació sol·licitada enviar-lo a l'Ajuntament, no obstant això sempre serà necessari l'enviament del correu electrònic abans esmentat.
Dins el termini màxim de 10 dies, des de la recepció del formulari, es procedirà a la baixa de el seu compte de correu de valenciamail.net.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI