Servicios de la web

Hall

Subdirector d'Emprendiment Fundació CV Pacte per l'Ocupació de la Ciutat de València

Javier Ismael Mateo García

C/ Antiga Senda d'En Senent 8, 2n pis
46023, València
Telèfon: 962087195
E-mail corporatiu: javier.mateo@valenciactiva.es
Xarxes socials:
- Twitter: @javimateog
- LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/javier-mateo-garcia-32938917/

RETRIBUCIONS I DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta: 55.176,38 euros.

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 10-07-2018 (pdf 281kb) BOP 22-03-2019 (pdf 277 kb)

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Estudis:
- MIT - Massachusetts Institute of Technology - Sloan School of Management EDP – Entrepreneurship Development Program - 2015.
- UPV - Universitat Politècnica de València – Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió especialitzat en Multimèdia.

Cursos:
- Desenvolupament de Competències directives per a la gestió empresarial (2011).
- Assertivitat (2011).
- Lean Construction (2011).
- Curs avançat de Lean Manufacturing (2010).
- Noves estratègies de fabricació per a competir en mercats globalitzats (2010).

Biografia:
Vaig nàixer el 5 de maig de 1986 a València. He crescut a València, concretament al barri de Sant Marcel·lí, i després de finalitzar la carrera he viscut diversos anys a la Malva-rosa i posteriorment en la zona d’Extramurs. Finalment, he pogut tornar al meu barri de tota la vida per a vore créixer als meus fills en un barri tranquil, familiar i acollidor.

He desenvolupat la meua vida professional en el món de la tecnologia i la indústria. Em vaig incorporar a una prometedora startup valenciana en 2009 que desenvolupa solucions per a la gestió industrial en temps real, dins del que ara es coneix com a Indústria 4.0. En aquesta experiència professional vaig desenvolupar al costat de l'equip de la companyia diferents projectes nacionals i internacionals (Xile, Mèxic, Eslovàquia, Alemanya, Itàlia, etc.) fins a inicis de 2018, quan em vaig incorporar a València Activa. Vaig començar com a tècnic i va ser desenvolupant la meua carrera professional fins a la direcció de projectes i suport en direcció de la companyia.

Al llarg de la meua experiència professional he pogut col·laborar amb multitud d'empreses i diferents instituts tecnològics per al desenvolupament de solucions i tecnologies que feren més eficient la indústria i els processos productius, que reduïren l'impacte mediambiental, els minvaments i els sobrecostos i facilitaren la competitivitat de les empreses. He col·laborat activament amb entitats europees com Climate-KIC, on he pogut desenvolupar diferents papers, primer com a pioner en el programa ‘Pioneers into Practice’, després com coach dels nous pioners i com a dinamitzador en el ‘Climathon’.

Actualment, com a subdirector d’Emprenedoria a València Activa treballem en diferents iniciatives o programes, com:
- VIT Emprende, que és la xarxa d'emprenedors innovadors de València, posada en marxa per l'Ajuntament de València, amb més de 4.000 membres que tenen la possibilitat d'intercanviar coneixement, col·laborar en activitats d'I+D+i, transferir tecnologia, o establir sinergies.
- Reactivem: un servici de transmissió empresarial que intermèdia entre cedents i emprenedors per a convertir el tancament d'una empresa o el final d'una activitat en una oportunitat per a una persona emprenedora que vullga donar-li continuïtat.
- VLCTechCity: plataforma que permetrà crear un nou model de ciutat innovadora i tecnològica basat en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat.

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Entrepreneurship Development Program (pdf 121kb) Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió (pdf 74kb) Curs Desenvolupament de Competències directives per a la gestió empresarial (pdf 997kb) Curs Assertivitat (pdf 976kb) Curs Lean Construction (pdf 1027kb) Curs avançat de Lean Manufacturing (pdf 969kb) Curs Noves estratègies de fabricació per a competir en mercats globalitzats (pdf 964kb)Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI