Servicios de la web

Hall

Coordinadora General de l'Àrea d'Ecologia

Elisa Gimeno Gómez

DADES DE CONTACTE

Adreça: C/ Amadeu de Savoia, 11, pati B, 3a planta
C.P. 46010
Telèfon: 962085330
E-mail: coorgenecologiaurbana@valencia.es

RETRIBUCIONS I DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta (sense antiguitat): 67.291,31

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 26.03.2020 (pdf 246 Kb)

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

La meua trajectòria i experiència professional, s'inicia amb una base en coneixement cientificotècnic (Llicenciada en Químiques i Doctora en Enginyeria), a partir de les quals m’he desenvolupat en àrees tan diverses com les que cal coordinar.

Entre elles, formació en temes medi ambientals (aigües residuals, potables, residus), temes d'alimentació i salut pública i educació, sent este l'últim camp de treball en el qual ha desenvolupat gestió administrativa, gestió econòmica, formació i experiència de treball en equip i en contacte directe amb les persones de totes les edats.

Com assessora del Servei de formació del professorat de la Conselleria d'Educació i Cultura he desenvolupat una línia de formació en Objectius de Desenvolupament Sostenible, avaluació, metodologies actives i gestió d'equips.

Amb més a més la meua voluntat m’ha dut a treballar de forma continuada amb la Regidoria d'Educació de Catarroja en temes medi ambientals en els últims cinc anys, on des de les últimes eleccions desenvolupe la Regidoria d'Agricultura, desenvolupament sostenible, transició ecològica i emergència climà.

Curriculum vitae (Pdf. 456 Kb)

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Licenciatura en Ciencias Químicas (pdf. 435 Kb). Doctorat (pdf. 390 Kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI