I ed. PREMIS FALLES 2020 «MOBILITAT SOSTENIBLE I BICICLETA» GUARDONARAN LES MILLORS ESCENES DE LES FALLES GRANS I INFANTILS.

dimecres, 18 setembre, 2019

Les millors escenes sobre la mobilitat sostenible i la bicicleta que es representen en les falles grans i infantils de les pròximes festes de 2020 seran premiades per l’Ajuntament i l’empresa concessionària del servici Valenbisi, JCDecaux.

Es tracta de la primera convocatòria d’uns guardons que fomenten la participació del col·lectiu faller en la reflexió i debat que València ha protagonitzat els últims anys sobre la mobilitat sostenible, i que es convoquen en el desé aniversari de la posada en marxa de Valenbisi.

Totes les comissions que integren la Junta Central Fallera poden prendre part en la convocatòria i, per a això, poden inscriure’s fins al 22 de febrer del pròxim any, en l’adreça electrònica premisfalles@jcdecaux.com. El jurat que es designarà publicarà la seua decisió abans de les 24:00 hores del 16 de març. Tal com establixen les bases, per a prendre part en el concurs, les escenes participants hauran d’estar relacionades amb els desplaçaments a peu per la ciutat, amb bicicleta, en transport públic o en altres mitjans no contaminants, així com amb la reducció de l’ús de mitjans de transport privats contaminants.

S’han establit tres premis generals: el primer, dotat amb 2.000 euros; el segon, dotat amb 1.000 euros, i el tercer, amb 500 euros. A més, s’ha establit un guardó especial, el Premi Bicicleta, dotat amb 1.500 euros, que reconeixerà la millor escena relacionada específicament amb l’ús de la bici.

En novembre es comunicarà a totes les falles les bases i començament de la presentació de propostes.
 

Ir a Inicio