Notícies

dj., 01/10/2020

Curs dirigit a concedir confiança a les persones que estan interessades a usar la bicicleta en els seus desplaçaments al treball a l'Ajuntament de València

dj., 17/09/2020

Aparca amb seguretat la teua bicicleta al carrer. Consells que us ajudaran a aparcar amb seguretat i reduir probabilitat de robatori.

dt., 15/09/2020

València fomentará la movilidad peatonal y ciclista en la nueva Semana Europea de la Movilidad Sostenible

La presente será la primera edición en la que no se cerrará la circulación en la Plaza del Ayuntamiento tras su peatonalización. 

dt., 15/09/2020

Jornada dirigida a destacar la importància de la bicicleta en l'impuls econòmic. El creixement de l'ús de la bici ajuda a millorar l'economia i concedir un desenvolupament estable i sostenible a la nostra ciutat.

dl., 07/09/2020

València se suma al compromiso 30 días en BICI en Septiembre con la campaña #MiramiBICIVLC.

dv., 04/09/2020

Se suspén la 2a Festa Ciclista de València prevista per a 20 de setembre

dc., 02/09/2020

Es tracta del primer eix ciclable de la ciutat que discorrerà habilitant carrils EMT-Taxi amb sobreample per a possibilitar la circulació ciclista pels mateixos de manera unidireccional en sentit del trànsit.

dc., 02/09/2020

Us animem a tornar al col·le amb bici. A través de les xarxes socials, en les pròximes setmanes anirem publicant consells per a animar a usar la bici en el teu dia a dia.

dv., 28/08/2020

Gaudeix de la bicicleta realitzant rutes de cicloturisme. Viatjar amb alforges en la bicicleta és un plaer que us animem a experimentar.

dc., 26/08/2020

L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat els resultats d’una enquesta realitzada entre usuaris i no usuaris de bicicleta de les principals ciutats d’Espanya que situa els valencians com els més satisfets amb les condicions de la seua ciutat per moure’s amb bicicleta. Segons l’OCU, a més de la seua extensa xarxa ciclista, les persones que es desplacen amb bici per València valoren positivament el sistema públic de lloguer i els sistemes d’aparcament específics per assegurar la bici.

Xarxa d'itineraris ciclistes

Si desapareix la informació del plànol, incrementa el zoom i tornarà a aparèixer.

 

Veure a mapa sencer

Ir a Inicio