Notícies

dj., 25/11/2021

El trànsit de vehicles motoritzats a València s'ha reduït enguany respecte a l'any 2019, considerat pels tècnics de Mobilitat Sostenible "un any estadísticament normal" perquè no va patir les conseqüències de la pandèmia global de la covid-19. De la mateixa manera, l'ús de la xarxa ciclista en València continua en expansió, i respecte a 2019 l'increment és de vora un 28 per cent. "És una bona notícia per a la ciutat de València que la recuperació econòmica s'estiga fent de manera més sostenible, parlant en termes de mobilitat. Les xifres confirmen també la transició cap a la ciutat amable que vam projectar i que, a poc a poc, estem aconseguint", ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

dv., 19/11/2021

La Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació de les obres de les connexions ciclistes al carrer de Sant Vicent Màrtir i de l’avinguda del Cid, amb més d’un milió d’euros d’inversió i més de dos quilòmetres nous d’itinerari ciclista. És, segons el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, “un dels grans projectes ciclistes del mandat, fonamental per a la mobilitat ciclista de l’àrea metropolitana”.

dv., 15/10/2021

Este divendres s'aprova en Junta de Govern Local l'inici de la licitació del nou carril bici dels carrers José Aguilar i José María Haro, sorgit dels pressupostos participatius Decidim VLC 2018 i que comportarà una millora per als vianants del seu entorn. El nou eix ciclable, de 620 metres, bidireccional i segregat sobre calçada, connectarà els existents entre el carrer de Jeroni de Montsoriu i l'avinguda de Blasco Ibáñez, a través dels carrers José Aguilar i José María Haro. El projecte, que donarà servici als barris d'Aiora en el districte de Camins al Grau i l’Illa Perduda en el districte d’Algirós contempla, també, “la millora dels itineraris per als vianants del carrer José María Haro”.

dv., 01/10/2021

L'Ajuntament de València iniciarà —després de la seua aprovació hui divendres en Junta de Govern Local— el procés de licitació del projecte de carril bici que discorrerà per les avingudes de Cardenal Benlloch i Eduard Boscà. Un eix d'aproximadament 1.300 metres de longitud que connectarà l'avinguda de Blasco Ibáñez amb el Passeig de l'Albereda.

dj., 23/09/2021

El Servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat tres aparcaments de bicicletes de doble altura en tres punts de la ciutat de València. Les ubicacions són el Passeig Marítim, a l'altura de l'Hotel Les Arenes; l'aulari de la Universitat de València, en l'encreuament entre els carrers Menéndez Pelayo i Gascó Oliag, i l'interior del pàrquing Centre Històric-Mercat Central.

dl., 13/09/2021

El servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València organitza, este pròxim diumenge 19 de setembre, la

dl., 13/09/2021

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2021, el pròxim diumenge 19 de setembre de 10 a 14 hores, el Parc d'Educació Viària situat als Jardins de Vivers acollirà diverses activitats d'educació ambiental i mobilitat sostenible per a les i els més menuts.

dv., 26/02/2021

Presentem la memòria d'un any molt inèdit que ens ha portat molts canvis, dificultats però també alhora moltes possibilitats de millorar. Hem viscut experiències que no estaven previstes en cap projecció prèvia però des de l'Agència de la BICI hem tractat d'aprofitar al màxim la situació per a ajudar al fet que més persones s'unisquen a experimentar els beneficis que la bici ens concedeix a totes les persones, la societat i a la ciutat de València.

dc., 24/02/2021

Es contínua ampliant la informació cicliclopeatonal en les GGVV Fernando el Catòlic i Ramón y Cajal.

dc., 17/02/2021

Ahir, 16/02/2021, vam realitzar taller a les famílies participants en el programa Llars Verds de l'Ajuntament de València

Xarxa d'itineraris ciclistes

Si desapareix la informació del plànol, incrementa el zoom i tornarà a aparèixer.

 

Veure a mapa sencer

Ir a Inicio