S'està cercant, espereu....

Què és? - València

Centre de Promoció de la Salut de l'Adolescent Doctor Manuel Llombart

Solache

L'Alqueria de Solache és la seu del Centre de Promoció de la Salut de l'Adolescent i es troba ubicada en el carrer Riu Segre, en el valencià barri de Benicalap.

El projecte de creació d'este centre d'assessorament, atenció i educació sanitària dels adolescents ve motivat per l'especial sensibilitat que mostra la Regidoria de Sanitat per esta etapa de la vida – que marca el pas de la infància a la vida adulta – i per la importància que suposa, per als futurs hàbits i estils de vida, tots els canvis biològics, emocionals i socials que es produïxen durant este període.

El principal objectiu que es pretén aconseguir amb este projecte és treballar amb els adolescents per a proporcionar-los els coneixements i habilitats suficients per a promocionar, mantindre i recuperar la salut en el moment present i en l'etapa adulta. Per a aconseguir esta meta s'han implementat una sèrie d'activitats com a xarrades, tallers, programes de sensibilització, jocs, concursos, campanyes etc.. Les estratègies fonamentals en què es recolza esta planificació són, entre altres, la participació, la implicació i el compromís dels i les jóvens amb la seua pròpia salut.

Sabem que els estils de vida saludable no garantixen per si mateixos la salut, però resulten fonamentals per a adquirir-la o mantindre. Per això, des d'este centre considerem que tots els programes i activitats que ací es desenvolupen són una inversió en salut i una prioritat per a garantir un millor futur.

Informació addicional

Alqueria
Atenció a l'adolescent