S'està cercant, espereu....

Mercats de districte - València

Mercats de districte

 

Mercat

 

La ciutat de València destaca per la intensa activitat comercial dels seus carrers i el màxim exponent d'açò són, sense cap dubte, els mercats municipals. Distribuïts en els distints barris de l'urbs, els mercats oferixen als clients i veïns el millor producte fresc i de qualitat, a més d'un tracte directe amb els consumidors, la qual cosa els convertix en punts de trobada per als veïns i en centres alimentaris moderns i de referència.

Així mateix, cada vegada més, els mercats municipals avancen al ritme de les demandes de la societat actual i s'han sabut adaptar a les necessitats dels seus clients, posant a la seua disposició una sèrie de servicis fins abans inimaginables. Alguns d'ells disposen de servici a domicili, té la seua pròpia pàgina web, obrin a la vesprada, disposen de joieries, bancs, etc. tot això, amb l'objectiu que el client puga realitzar les seues compres amb la màxima comoditat possible.

A més, en els últims anys, s'ha procedit a la rehabilitació integral o parcial de molts dels nostres mercats municipals, sent uns dels exemples més representatius el Mercat Central i el de Mossén Sorell.