S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La 67 edició de la Volta a Peu omplirà este diumenge València de corredors de totes les edats

Els participants recorreran alguns dels llocs més emblemàtics de València com les Torres dels Serrans, el carrer Colón o les Torres de Quart

• Corredors pel pont de l'Albereda

16/05/2023

Este matí s'ha presentat la 67a edició de la Volta a Peu València, patrocinada per l'Ajuntament de València i organitzada per la S.D Correcaminos, que tindrà lloc el diumenge 21 de maig pels carrers de la ciutat. Es tracta d'una carrera popular en la qual milers de corredors ompliran, un any més, els carrers de València de persones de totes les edats i condicions que utilitzen este esdeveniment per passar un matí en família o entre amics gaudint de l'esport. Els corredors recorreran 6,2 quilòmetres per llocs tan emblemàtics com les Torres dels Serrans, el carrer Colón o les Torres de Quart, per a començar i acabar en l'Albereda com ho fera des de la seua primera edició en 1924.
 

A l'acte ha assistit el regidor d'esports de l'Ajuntament de València, Javier Mateo; el president S.D Correcaminos, Paco Borao i el gerent d'Asindown, Manuel Campos. Esta carrera, degana de la ciutat, està emmarcada en el calendari de València Ciutat del Running 2023, està limitada a 7.000 dorsals i el 52% dels inscrits fins a dia de hui són dones, a una setmana de la celebració de la prova.

En esta edició, a més, córrer amb la família torna a tindre premi perquè l'organització repetix amb el seu trofeu per a la família més nombrosa. Per concursar en esta categoria, els participants hauran d'acordar els dos cognoms amb els quals desitgen denominar al seu equip familiar, i assenyalar-los en l'apartat corresponent del formulari d'inscripció.

A més d'una gran festa de l'esport, la Volta a Peu té un marcat caràcter solidari, ja que un dels 3 euros que costa la inscripció anirà destinat a la Fundació Asindown i en concret al seu projecte La Mare Que Va, un centre de formació en hostaleria i turisme per a persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual on es podran celebrar esdeveniments, fomentant la inclusió sociolaboral del col·lectiu i posant en valor les seues capacitats. Un espai sostenible i respectuós amb el medi ambient que estarà situat en La Marina de València i que esperen estiga en marxa a l'estiu de 2023.

Les inscripcions per a esta nova edició estaran obertes en la web oficial www.voltaapeuvalencia.org fins al divendres 19 de maig i en les plantes d'Esports dels centres El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nou Centre i Avinguda de França fins al dissabte 20 de maig. Com sempre, esta carrera es podrà realitzar corrent o caminant i tots els inscrits s'emportaran la mítica samarreta commemorativa de la Volta a Peu en acabar l'esdeveniment.