S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Trànsit establix un dispositiu especial per a la carrera 15K Nocturna

• Plànol amb les afeccions al trànsit

27/09/2023

  • Els dos sentits de l'avinguda de l'Enginyer Manuel Soto es tallaran a les 12.30 hores del dissabte per a realitzar el muntatge de les zones d'eixida i meta
  • La convocatòria també afectarà algunes línies de l'EMT. Els canvis poden consultar-se en l'apartat Última Hora de la web
  • La carrera se celebrarà entre la nit del dissabte, dia 30, i la matinada del diumenge 1 d'octubre

L'Ajuntament de València ha preparat, a través del Centre de Gestió de Trànsit, un dispositiu especial per a la 15K nocturna, la carrera que se celebrarà entre la nit del dissabte, dia 30, fins a la matinada del diumenge 1 d'octubre.

València celebra este cap de setmana la desena edició de la carrera 15K nocturna, una nova convocatòria d'esta cita esportiva, que transcorrerà per alguna de les zones més emblemàtiques de la ciutat, amb eixida des de de l'avinguda de l'Enginyer Manuel Soto. L'itinerari de la carrera discorrerà per les Torres de Serrans, el carrer de la Pau, la plaça de la Reina, la plaça de l'Ajuntament o la Ciutat de les Arts i les Ciències, entre altres punts, al llarg d'un recorregut de 15 quilòmetres.

La carrera comptarà amb una participació d'al voltant de 9.000 persones, segons els càlculs de l'organització. Començarà a les 22.30 hores del dissabte 30, i es preveu que concloga cap a les 2.00 hores del diumenge, ja de matinada.

Per tal de garantir el bon discórrer de la prova atlètica, així com la mobilitat urbana, des del Centre de Gestió de Trànsit s'ha previst una sèrie de mesures que inclouen el tall al trànsit rodat dels dos sentits de l'avinguda de l'Enginyer Manuel Soto, enfront del Tancat número 4, a partir de les 12.30 hores del dissabte, per a poder realitzar el muntatge de les zones d'eixida i meta. Per este motiu, el trànsit, inclosa l'EMT, es desviarà per l'interior de la Marina de València. La resta dels talls que afecten el recorregut es realitzaran a partir de les 21.30 hores del mateix dia.

A més, durant el desenvolupament de la prova, i amb la finalitat d'evitar les possibles congestions en la rotonda del Centre Comercial El Saler, l'avinguda de Professor López Piñero, d'entrada a València, estarà oberta, i es desviarà el trànsit pel carrer de l'Institut Obrer.

Afeccions al transport públic

Dins del mateix dispositiu general, des d'EMT València s'han planificat noves rutes en un total de 30 línies, que tindràn efecte entre les 12.30 i les 6.00 hores del diumenge. L'objectiu, segons fonts de l'empresa municipal, és aconseguir aproximar les persones usuàries el màxim possible als seus destins.

Per la magnitud de la convocatòria, durant la duració de la carrera quedaran suprimides les línies C1, 4, 13, 18, 19, 30, 40, 94 i 95. Per a arribar a zones a l'entorn de la prova, la ciutadania podrà fer ús de les línies 4, 19, 30, 92 i 95, abans que comence l'acte. Tota la informació es pot consultar en la secció “Última Hora” de la web de l'EMT, en l'App i en xarxes socials.