S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Junta Municipal d’Abastos atorga els seus guardons institucionals a Eugeni Alemany, l’Associació Veïnal Nou Moles i la botiga de saladura Vicent Bresó

Notario: “El govern de Joan Ribó i els veïns i veïnes d’Abastos tenim un objectiu comú, volem uns barris i una ciutat on es visca el millor possible”

• Junta Municipal d'Abastos

24/03/2023

La Junta Municipal d’Abastos celebra este divendres la setena edició dels seus premis institucionals, uns guardons que reconeixen les trajectòries individuals o col·lectives de les persones i entitats que més han fet pel districte. “Esta gala de lliurament dels premis institucionals de la Junta de Districte d’Abastos és un homenatge a la participació i a la ciutadania socialment responsable. La col·laboració amb el veïnat, la recerca de consens i la corresponsabilitat és el model de relació amb la ciutadania que practica i defensa el nostre govern i esta gala simbolitza tots eixos valors", ha explicat la regidora de Gestió de Recursos i presidenta de la Junta Municipal d’Abastos, Lluïsa Notario.
 

Enguany, en un acte que tindrà lloc a partir de les 20 hores al complex cultural i esportiu de la Petxina, es premiarà l’humorista i presentador Eugeni Alemany, l’associació de veïns i veïnes Nou Moles i a la botiga de saladura Vicent Bresó.

Durant l’acte d’esta vesprada, conduït per l’actriu Maria Zamora, s’entregaran també els guardons corresponents a diversos concursos culturals que s’organitzen des de la Junta Municipal d’Abastos.

Esta Gala de Premis donarà el tret d’eixida a la setmana Cultural de la Junta #Abastos Conviu que celebrarà els actes centrals este cap de setmana: la Jornada de Dinamització de Comerç de Barri en el Mercat Municipal de Castella que tindrà lloc dissabte 25 de 10.00 a 14.00 hores, (Carrer de Llombai, 4) i la IV Jornada de Benestar Animal “Abastos Deixa empremta”, diumenge 26 en el Parc de l’Oest de València

Pel que fa a la jornada de dinamització del comerç s’ha organitzat entre altres activitats per part d’Arteval (Associació d'Artesans Valencians): cinc tallers de diferents oficis i tècniques del treball artesà en els quals la ciutadania podrà conéixer de primera mà com treballen els artesans i artesanes valencianes.

La IV Jornada de Benestar Animal comptarà amb la participació de 27 associacions protectores del barri d’Arrancapins i altres zones i municipis de València i inclou una sèrie de tallers oferits per professionals del benestar dels animals de companyia.

“L’objectiu amb este tipus d’iniciatives és continuar enfortint les juntes de districte, que són els espais on bateguen els barris, on millor es coneixen les seues necessitats i on es produïxen els debats sobre les millors solucions per augmentar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes”, ha conclòs Notario.

Recursos multimèdia

Lluïsa Notario