S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Comencen les obres del jardí al carrer Setaigües en el barri del Grau

El projecte inclou zona de jocs infantils, espai per a persones majors i zona de cal·listènia

• Està previst que les obres d'execució del jardí duren quatre mesos

21/05/2023

Els treballs d'enjardinament afecten una parcel·la de més de 2.680 metres quadrats entre els carrers Illes Canàries, Rodrigo de Pertegás i Setaigües. El projecte és fruit de la proposta sorgida en el procés participatiu DecidimVLC i contempla la instal·lació tant d'una zona de joc infantil com una altra pensada per a les persones majors i un espai de cal·listènia.
 

Les obres que ara han començat es van adjudicar per un import de 336.971 euros a l'empresa Aema Hispànica S.L. Tenen un termini d'execució de quatre mesos. El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha recordat que “este jardí és una proposta dels veïns i veïnes a través dels pressupostos participatius i també una vella reivindicació de les entitats veïnals”.

El nou jardí recupera part de la trama urbana industrial de l'enclavament com ocorre amb les antigues soleres que cobrixen l'espai. També es tindrà en compte un tram de la séquia de Mestalla i un antic carrer que separava edificacions industrials i que s'ha adoptat com a eix principal de l'ordenació nord-sud del conjunt.

El projecte contempla un espai per a les persones de més edat amb la instal·lació d'aparells bio saludables. També hi haurà una àrea de jocs infantils i una tercera zona destinada als aparells de musculació i cal·listènia.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo