S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València celebrarà el Dia del Major amb un concert i activitats en la plaça de l'Ajuntament

Els actes començaran a les 10 hores d'este dissabte i finalitzaran a la vesprada amb un concert de Serafín Zubiri en homenatge a Nino Bravo

• Majors fent aeròbic

28/09/2022

L'Ajuntament de València ha organitzat una sèrie d'activitats lúdiques i un concert en la plaça de l'Ajuntament per a celebrar e pròxim dissabte el Dia Internacional de les Persones Majors. Així ho ha anunciat la vicealcaldessa i regidora d'Envelliment Actiu, Sandra Gómez, qui ha explicat que els actes per a homenatjar les persones majors de la ciutat de València començaran a les 10 hores i finalitzaran a la vesprada.

 

“Hem preparat activitats esportives i un espai amb diferents estands en la mateixa plaça de l'Ajuntament per a commemorar un dia tan especial com este que ens servix per oferir un xicotet i molt merescut homenatge als nostres majors. I hem volgut finalitzar la jornada amb un concert homenatge a Nino Bravo a càrrec de Serafín Zubiri”, ha manifestat Sandra Gómez.

Els actes començaran a les 10 hores amb la benvinguda de la vicealcaldessa a tots i totes les que s'acosten fins a la plaça de l'Ajuntament per a celebrar el Dia Internacional de les Persones Majors. Posteriorment, es realitzaran activitats d'aeròbic per a majors amb monitors i s'iniciaran les activitats programades en els expositors que participen en la celebració, que enguany són la Unió de Consumidors, AFAV, Amics Gent Major, Telèfon de l'Esperança, Llars Compartides, Aules 3a Edat i Jovesolides.

A les 18.30 el concert homenatge a Nino Bravo a càrrec de Serafín Zubiri posarà el fermall final als actes del Dia de les Persones Majors.