S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València crea el Consell Local d'Emprenedoria i Innovació Econòmica per a codecidir les estratègies d'estes àrees

• El Consell Local d'Emprenedoria i Innovació Econòmica és un òrgan de codecisió pioner a Europa, impulsat per València Activa

06/03/2023

Javier Mateo presidirà este consell “que serà clau perquè València es consolide com hub referent en innovació i tecnologia”

El Consell Local d'Emprenedoria i Innovació Econòmica de València s'ha reunit per primera vegada. “Este nou òrgan de codecisió pioner a Europa, impulsat per València Activa, aglutina a 12 dels agents més representatius de l'ecosistema per a codecidir al costat de l'Ajuntament de València les polítiques en matèria d'innovació”, tal com ha explicat el regidor d'Hisenda i Sectors Econòmics, Borja Sanjuan, qui ha ressaltat de l'objectiu municipal “d'aconseguir el consens en les estratègies de ciutat relacionades amb l'emprenedoria, la innovació i la tecnologia, així com del destí de part del pressupost a estes àrees”.
 

El regidor d'Hisenda i Sectors Econòmics ha explicat que “l'objectiu d'este consell és dinamitzar l'ecosistema local, donar-li veu, dotar-li de més capacitat de decisió en les polítiques locals d'emprenedoria i innovació”. “Perquè només a través d'una col·laboració cada vegada més plena podrem traçar una estratègia més eficient per a consolidar el sistema local i situar-nos com hub tecnològic i innovador de referència”.

"Enfortir la nostra ciutat com hub referent en innovació i tecnologia és una missió compartida per tots els agents de l'ecosistema. Ara també podrem codecidir les polítiques que València necessita en matèria d'emprenedoria i innovació", ha explicat el regidor Sanjuan, que a més ha destacat que "l'interés general no es pot decidir unilateralment des de les administracions”. “Defensarem l'interés general de la ciutat com a part d'este ecosistema", ha afegit.

Per part seua, el regidor Javier Mateo ha assegurat que “el compromís municipal amb l'ecosistema emprenedor local és ferm i la col·laboració sempre va a més. Per això, més enllà de treballar dia a dia per a visibilitzar-ho i connectar-ho, volem que siga part activa en la presa de decisions que li incumbeixen, que ens ajude a traçar una estratègia a llarg termini que ens consolide com VLC Tech City”.

Este consell està compost per Jorge Linares, de Cambra València; Javier Jiménez, de Llançadora; José Luis Hortelano, de Startup València; Alberto Gutiérrez, de Fundació LAB; Fran Estevan, de Innsomnia; Eva Blasco, de CEV; Margarita Albors, de Social Nest Foundation; Paz Navarro, d'AJEV; Esther Gómez, d'UPV; Rosa Donat, d'UV; Patricia Pastor, de GoHub i Beatriz Jacoste, de KM Zero