S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Totes les empreses que complixen amb els requisits rebran una ajuda de més de 300 euros per pal·liar la pujada de l'energia

Sanjuán: “La nova plaça Músic Antoni Eiximeno convertirà un espai completament degradat, en el xicotet pulmó verd de la Malva-rosa”

• Més de 3000 microempreses rebran ajudes per a pal·liar els costos de la pujada de l'energia

16/12/2022

La Junta de Govern Local ha aprovat les subvencions per pal·liar la pujada dels costos de l'energia entre les persones autònomes i pimes de la ciutat de València. El regidor delegat d'Hisenda i Desenvolupament Innovador dels Sectors Productius, Borja Sanjuán, que ha comparegut al costat del vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha donat compte hui d'estet i altres acords de l'executiu municipal com per exemple, la licitació de les obres de la nova plaça del Músic Antoni Eiximeno.
 

“La convocatòria ha sigut tot un èxit, ja que atendrem el 100% de les sol·licituds que compleixen amb els requisits descrits en la convocatòria”, ha afirmat Sanjuán, qui ha destacat “que estos comerços o microempreses rebran més de 300 euros per poder fer front a esta pujada dels costos fixos com la llum o el preu del lloguer que s'ha produït per una causa aliena al normal funcionament de les empreses, com és la guerra entre Rússia i Ucraïna”. A més el titular d'Hisenda ha assegurat que “les bones dades econòmiques de la ciutat de València són fruit del treball de moltes persones, que estan contribuint al fet que l'activitat econòmica continue creixent. Esta és la manera que té l'Ajuntament de demostrar-los que posarem en marxa totes les solucions que tinguem al nostre abast per a ajudar-los”.

Sanjuán també s'ha felicitat per l'aprovació del plec de condicions per al contracte d'adjudicació de l'edifici Doks de la Marina Real, que es troba en desús des de fa anys, i que es convertirà en un centre de dades. Un procediment que “suposa un pas més en la nostra estratègia per utilitzar este espai tan potent de la ciutat, en un centre d'activitat econòmica i innovació, que serà la punta de llança del nou model econòmic de la ciutat de València”. Un model que segons el titular de Desenvolupament Innovador dels Sectors Productius “portarà negocis de valor afegit i de qualitat, capaços de pagar millors salaris i millorar la vida dels valencians i valencianes”.

Plaza Músic Antoni Eiximeno

La Junta de Govern també ha aprovat la licitació de les obres d'urbanització de la plaça del Músic Antoni Eiximeno, en la Malva-rosa. El projecte, que té una inversió d'1.416.214,71 euros (IVA inclòs) i un termini estimat d'execució de sis mesos, inclou nova vegetació, jocs infantils i mobiliari urbà que contribuirà a crear zones agradables d'estada per als veïns i veïnes. “Canviarem radicalment un espai completament degradat, que provoca grans problemes en el xicotet pulmó verd de la Malva-rosa”. Una estratègia que, segons Sanjuán “és un avanç més en l'estratègia de València ciutat de places, que desenvolupa no sols el centre de la ciutat, sinó tots els barris”

Convenis

Altre dels assumptes aprovats en la reunió de l'òrgan col·legiat ha sigut el conveni de col·laboració amb la Fundació De la Comunitat Valenciana per a la pilota Valenciana. “Són 60.000 euros amb els quals l'Ajuntament fa una aposta per un esport tradicional i arrelat a València”, ha detallat Sanjuán.

Finalment, l'executiu municipal ha aprovat una subvenció de 25.000 euros a la Federació d'entitats culturals andaluses a la Comunitat Valenciana, “una de les més potents del país, que celebra gran quantitat d'activitats a la nostra ciutat, entre les quals destaca la Fira d'abril”, ha conclòs el regidor.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán