S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament invertirà més de 300.000 euros per millorar l’enllumenat públic de Malilla

Notario: “Millorarem la qualitat de vida del veïnat proporcionant-los una il·luminació pública més sostenible i menys intrusiva”

• Se substituiran 121 punts de llum

25/03/2023

La regidora de l’Àrea de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha visitat Malilla juntament amb els veïns i veïnes d’este barri per informar-los de les inversions previstes per millorar l’enllumenat públic. Notario ha afirmat que “en este projecte que respon a les demandes dels veïns i veïnes de Malilla, hi ha prevista la substitució de 121 punts de llum del barri, que se sumaran als 524 ja renovats en els darrers anys. Hem transformat profundament l’enllumenat públic de tota la ciutat de manera homogènia, invertint en cadascun dels barris i pobles". A més, ha detallat que "concretament a Malilla, quan finalitze esta actuació, haurem invertit 638.157 euros i haurem millorat la qualitat de vida del veïnat proporcionant-los una il·luminació pública més sostenible i menys intrusiva”.
 

La intervenció té un pressupost de 307.336’90 euros i beneficiarà els carrers del Riu Besòs, de Puerto Lumbreras, de l’Escultor Víctor Hino, de Peris i Valero, de Federico García Lorca, de Murla, de Carlos Caballé Lancry, del Ceramista Gimeno, de Formentera, de l’Enginyer Joaquim Benlloch, d’Aielo de Malferit, dels Margallons, de Bernat Descoll, de l’Alqueria de la Comtessa i de Pedreguer, entre d’altres. En tots estos carrers, l'enllumenat es troba actualment amb bàculs de carretera que es reemplaçaran per columnes model Avinguda i de PRFV de 5 metres d'alçària, amb lluminàries led càlid de temperatura de color TCC 0 2.700 ºK i elevada reproducció cromàtica (IRC 80), totes amb telegestió punt a punt.

A Ausiàs March es renovarà el primer tram de la pista de Silla, a partir de la rotonda dels hams, amb la retirada dels bàculs de carretera que hi ha actualment i que es reemplaçaran per columnes de 7 metres d'alçària, amb lluminàries led càlid de temperatura de color TCC 0 2.700 ºK i elevada reproducció cromàtica (IRC 80), totes amb telegestió punt a punt.

“Tenim un compromís contundent amb la lluita contra el canvi climàtic. Només amb les actuacions realitzades a Malilla hem reduït en 353,79 les tones de CO2 emeses. Esta millora en les polítiques d'enllumenat aplicades durant estos anys ens situen hui com una ciutat model en sostenibilitat i gestió de l'enllumenat públic", ha conclòs Notario.

Recursos multimèdia

Lluïsa Notario