S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'expectació davant la reobertura del Palau de la Música esgota les entrades dels primers concerts

• Expectació ante la reapertura del Palau de la Música

03/10/2023

  • La música torna a l'auditori el dijous 5 d'octubre
  • 350 persones assistiran a estos concerts
  • Dos programats per l'Orquestra de València, i un altre de la Banda Simfònica Municipal per commemorar el Dia de la Comunitat Valenciana

L'expectació generada per la reobertura del Palau de la Música s'ha manifestat en el fet que, pràcticament en dos dies, s'hagen esgotat les entrades dels dos primers concerts programats per l'Orquestra de València, i d'un de la Banda Simfònica Municipal. Concretament, 5.350 persones assistiran a estos concerts que commemoren el Dia de la Comunitat Valenciana.

El primer d'estos tres concerts, dijous que ve 5 d'octubre, és el de reobertura, en el qual la música tornarà a l'auditori amb un concert de l'Orquestra de València, dirigida pel seu director principal convidat, Álvaro Albiach, i que prèviament serà introduït per diversos actes musicals i coreogràfics espectaculars, protagonitzats per músics i ballarins valencians.

D'esta manera, i en diversos espais del Palau, des de les 18.00 hores actuaran Alxarq i Luna de África, sota la direcció de Jesús Salvador “Chapi”; MoonWinds amb Joan Enric Lluna, Amores Grup de Percussió i Mediterrània Consort sota la direcció de David Antich. Totes les actuacions aniran enllaçades per un grup de 9 ballarins, capitanejats pel ballarí i coreògraf Toni Aparisi.

Posteriorment, a les 19.30 hores, l'Orquestra de València interpretarà, juntament amb la soprano Maite Alberola i la mezzosoprano Sandra Ferrández, un programa el que també es recorda la figura de José Serrano, en el 150 aniversari del seu naixement. Obres del mestre Serrano, Ricardo Lamote de Grignon, àries de l'òpera Carmen de Georges Bizet i les rítmiques i folklòriques “Danzas de Galanta” de Zoltan Kodály, conformen el programa.

Este mateix concert de l'Orquestra de València, sense les actuacions prèvies, es repetirà l'endemà, a les 19.30 hores, dedicat a la ciutadania.

I el dia 8, la Banda Simfònica Municipal de València, juntament amb els dolçainers Xavier Ricart i Cristina Martí, el tenor Vicente Ombuena i la Colla Mosaic del Conservatori Municipal José Iturbi, sota la direcció de Miquel Rodrigo i Tamarit, interpretaran obres de Pascual Villaplana, Ferrer Ferran, Asins Arbó i Murillo.

Els tres programes conclouran amb l'Himne de la Comunitat Valenciana que va compondre José Serrano, amb lletra de Maximiliano Thous.

Cues entrades soltes Temporada 2023/24

Així mateix, i una vegada conclosos els períodes de renovació i de venda de nous abonaments, hui s'han repartit fins al moment 200 números per a l'adquisició presencial de les entrades soltes dels 44 concerts d'abonament de la Temporada 2023/24, registrant-se una cua des d'abans des de les 7.00 hores del matí. Així mateix, el públic ja pot adquirir a través de la pàgina web www.palauvalencia.com les entrades d'estos concerts.