S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La desena edició de la 15K Nocturna es trasllada al mes de setembre

Les inscripcions estan obertes des del passat 2 de maig i tots els interessats es podran inscriure fins al mateix 30 de setembre

• Els participants recorreran alguns dels llocs més emblemàtics de València

05/05/2023

Hui s'ha presentat la desena edició de la 15K Nocturna FibraValencia a la sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal. A l'acte ha assistit el regidor d'esports de l'Ajuntament de València, Javier Mateo; l'organitzador de la carrera, Rafael Blanquer i el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez.
 

La carrera se celebrarà el pròxim 30 de setembre a les 22.30 hores, el que la convertix en l'única carrera nocturna del calendari. L'organització espera arribar a les 10.000 inscripcions i a un 50% de participació femenina. La prova ha traslladat la seua realització des del mes de juny a la fi de setembre, perquè servisca d'avantsala a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i a la Marató.

L'eixida de la prova tindrà lloc en l'avinguda Enginyer Manuel Soto, des d'on els participants recorreran alguns dels llocs més emblemàtics de València com les Torres dels Serrans, la plaça de l'Ajuntament o la Ciutat de les Arts i les Ciències, entre molts altres.

La carrera comptarà amb cinc classificacions independents: absoluta, de 18 a 34 anys; màster 35, de 35 a 39 anys; màster 40, de 40 a 49 anys; màster 50, de 50 a 59 anys i màster 60 major de 60 anys. La prova també comptarà amb tres categories per a atletes en cadira de rodes: atletes en cadira de rodes esportiva reglamentària, atletes en bicicleta de mà reglamentari i atletes en una altra mena de cadira de rodes, no obstant això, només la primera és apta per a la competició.

La 15K Nocturna ostenta la millor marca de la història en la distància sobre sòl espanyol, tant en categoria masculina com femenina i compta amb un traçat homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme.

En esta edició, Creu Roja repeteix com a entitat benèfica de la prova, per la qual cosa el corredor que ho desitge podrà realitzar una aportació de 2 euros extra en el moment de la seua inscripció.

Les inscripcions d'esta nova edició estan obertes des del passat dia 2 de maig i tots els interessats es podran inscriure fins al mateix 30 de setembre.