Vés al contingut

Tipus d'intervenció

L'atenció psicosocial i el suport professional permet als homes millorar i canviar les seues relacions personals per a construir vincles afectius saludables.

Individual

L'atenció psicològica individual oferix un espai de trobada en el qual acompanyar i recolzar en la presa de consciència i el canvi de les actituds i comportaments que poden portar a actuar de manera violenta en una relació de parella.

S'analitza en profunditat la situació personal del participant i el seu problema, per a dissenyar un Pla de Treball Individualitzat que oferisca estratègies d'intervenció personalitzades que ajuden a generar un canvi.

Grupal

Espai d'escolta, confiança i trobada amb homes que han viscut experiències similars. A través de la informació, la reflexió i el suport mutu es treballa el reconeixement i la responsabilitat en les conductes violentes. Mitjançant el treball en grup s'adquiriran estratègies i es posaran en pràctica els recursos apresos per a establir i mantindre relacions saludables i reparar el mal causat.

Seguiment

Acompanyament individualitzat dirigit a reforçar les habilitats adquirides i evitar possibles recaigudes. Durant el temps que dura el seguiment, el participant pot acudir al servici per a sol·licitar suport davant possibles dificultats a l'hora de posar en pràctica i mantindre les diferents estratègies apreses. Encara que s'hagen aconseguit molts canvis, és important estar atent a possibles recaigudes i actuar davant el mínim indicador.

Vincle

Després de la finalització del període de seguiment s'oferix un espai d'intervenció grupal, Vincle, per al seguiment personalitzat dels homes, on s'aprofundirà en els coneixements adquirits i s'oferiran respostes en situacions de crisi.

Ir a Inicio