RedAIPIS-FAeDS. Associació d’Investigació, Prevenció i Intervenció del Suïcidi i Familiars i Parents en Dol per Suïcidi

Entitat sense ànim de lucre formada per professionals especialitzats i per socis supervivents l’objectiu de la qual és contribuir a previndre el suïcidi. Oferixen orientació a persones amb ideació suïcida així com a persones que han perdut un ser volgut per esta causa.

Contacte: info@redaipis.org

 

Telèfon de l’Esperança

ONG de voluntariat i acció social que promou la salut emocional de les persones, especialment aquelles que es troben en situació de crisi. Oferix atenció urgent, gratuïta, anònima i especialitzada.

Contacte:

  • Telèfons: 717 003 717 /96 391 60 06
Promoció del benestar emocional en situació de crisi

T’oferim una sèrie d’estratègies per a ajudar-te a gestionar les emocions que sentim davant dels conflictes, enfadaments o sensació de pèrdua de control. Per mitjà de la metàfora del termòmetre podràs avaluar quina intensitat té l’emoció que estàs sentint i utilitzant les pautes indicades en cada un dels nivells, podràs ajudar-te a aconseguir un major benestar i evitar fer mal a altres persones i a tu mateix.

  • Nivell 1 Verd: Estic tranquil
  • Nivell 2 Groc: Estic irritable, alguna cosa em molesta
  • Nivell 3 Taronja: Comence a estar enfadat
  • Nivell 4 Roig: Note que estic a punt d’explotar
Ansietat i estrés

Ací trobaràs una sèrie de pautes per a fer front a situacions que ens poden generar estrés i ansietat en el dia a dia. A més, trobaràs alguns suggeriments de què pots fer per a afrontar de manera saludable les discussions amb la teua parella.

Manual d’atenció en crisi

La situació actual de crisi provocada pel nou coronavirus ha fet que la nostra rutina diària canvie. Vivim una situació excepcional en què el nostre benestar psicològic pot veure’s afectat i repercutir negativament en la nostra relació amb els altres, especialment amb la nostra parella.

El present manual recopila una àmplia bateria de tècniques i estratègies d’afrontament de diverses emocions com l’ansietat, l’estrés o la ira, que poden aparéixer, especialment, durant estos dies de confinament i en les fases de desescalada.

Esperem que este manual ajude a establir i enfortir estratègies que fomenten i afavorisquen la gestió i resolució saludable dels conflictes. Per mitjà de la realització d’accions concretes pots aconseguir mantindre relacions positives, lliures de violència de gènere.

Ir a Inicio