Logo AppValencia

Autor: Ayuntamiento de Valencia

Aplicació desenvolupada per l'Ajuntament de València que pretén ser un canal més de comunicació entre el ciutadà i l'administració. L'aplicació permet consultar les notícies, l'agenda de la ciutat, així com els apartats de perfil del contractant i tauler d'anuncis.

Si es disposa de certificat digital instal·lat en el dispositiu mòbil es pot accedir directament a la seu electrònica de l'Ajuntament de València per a consultar instàncies, expedients , padró i tramites pendents que es tinguen.

Disposa d'un apartat de Realitat Augmentada en la que es podrà consultar amb esta tecnologia els servicis de transport públic, equipaments de la ciutat, falles i turisme de València.

Disposa d'un servici de "Prop de mi" que, mitjançant la tecnologia del GPS, indicarà al ciutadà tots els elements d'interés pròxims a la seua posició en un ràdio de 300 metres.
Es pot consultar el trànsit en temps real i l'aplicació avisa d'una forma automàtica si l'usuari s'està aproximant a una zona on hi haja congestió de tràfic. D'una forma ràpida i àgil es pot consultar la disponibilitat de places lliures en els aparcaments públics , bicicletes o borns lliures en les estacions de Valenbisi (bicicletes públiques) , parades de Taxis més pròxims i contenidors de residus sòlids, envasos, vidres, contenidors de piles usades i d'oli domestique així com els contenidors oficials de roba usada.
Disposa d'un servici d'Avisos agrupats per canals al què es pot subscriure l'usuari perquè l'Ajuntament li notifique notícies urgents relacionades amb eixe canal, com són talls de carrers, esdeveniments culturals importants, etc... Esta aplicació servix com a portal d'instal·lació de totes les aplicacions desenvolupades per l'Ajuntament de València.

QR Codes

QR Code Google Play
Google Play
QR Code App Store
App Store

Captures de pantalla

Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla
Captura de pantalla