S'està cercant, espereu....

Contacte - València

Contacte

Drets humans i convivència

volver Tornar

A continuació es detallen entitats, organitzacions i institucions que treballen, dia a dia, a fer efectius els drets humans de totes les persones.

 

021 - Línia d'assistència a les persones que patisquen o coneguen situacions de discriminació racial o ètnica, o delictes d'odi racistes

Ofereix atenció telefònica a les persones que patisquen, hagen patit o coneguen situacions de discriminació racial o étnica, o delictes d'odi racistes, així com atenció i suport professional a aquestes persones incloent assessorament jurídic especialitzat. 

Les trucades telefòniques són gratuïtes i no figuren en la factura.

 

ONDIS

L'Oficina de no discriminació és un servici municipal d'atenció a la ciutadania dirigit a previndre i actuar davant la vulneració de drets humans. L'ONDIS està a la disposició de qualsevol persona que considere que ha sigut víctima d'un fet discriminatori i per a totes aquelles entitats i organitzacions que necessiten suport i assessorament en matèria de discriminació i delictes d'odi.

C/ de Dalt 48 - 46003 València

Dilluns a divendres: 09.00h - 14.00h

Telèfon: 96 321 09 60 - 96 321 65 94

E-mail: ondis@valencia.es 

 

ACCEM

És una organització sense ànim de lucre, apartidista i aconfessional que treballa per a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat. Defensen la igualtat de drets, deures i oportunitats per a totes les persones, amb independència del seu origen, gènere, origen nacional o ètnic, orientació i identitat sexual, religió, opinió o grup social.

C/ Pare Fenollar 9 - 46007 Valencia
Telèfon: 963 673 994 - 963 496 977
E-mail: valencia@accem.es
Web:
accem.es

 

CEPAIM

Cepaim és una organització que dona respostes a dinàmiques socials relacionades amb el fet migratori i amb els processos d'exclusió social. El seu principal objectiu és promoure un model de societat inclusiva i intercultural que facilite l'accés ple als drets de ciutadania de les persones més vulnerables de la nostra societat i, de manera especial, de les persones migrants, desenvolupant polítiques de lluita contra qualsevol forma d'exclusió social i col·laborant en el desenvolupament dels territoris locals i dels països d'origen dels migrants.

C/ Marqués de Camp, 16, sota esquerra - 46007 València
Dilluns a dijous:  9h14h i 16h- 20h
Dimarts: vesprades de 16.30h - 18.30h
Telèfon: 963 925 302
E-mail: valencia@cepaim.org
Web:
cepaim.org

 

València Acull

València Acull és un espai solidari d'aprenentatge intercultural i lluita contra el racisme i l'individualisme insolidari; en el qual s'ofereix contribuir en la creació d'una societat millor mitjançant la participació i l'acció de persones autòctones i immigrants.

C/ San Juan Bosco 10 –  46019  València
Dilluns, dimarts, dijous i divendres: 10h - 14h
La cita prèvia se sol·licitarà a través del número de telèfon.
Telèfon: 963 660 168
E-mail: valencia.acull@redacoge.org
Web:
valencia-acoge.org

 

ADSIS

Entitat sense ànim de lucre que treballa per a oferir oportunitats a persones que es troben en situacions de vulnerabilitat i exclusió social.

C/ Rubén Vela 47 - 46013 València
Telèfon: 963 954 676
E-mail: valencia@fundacionadsis.org
Web:
fundacionadsis.org

 

Cáritas

Confederació oficial d'entitats d'acció caritativa i social de l'Església catòlica. Fonamenten la seua acció en l'acolliment i acompanyament a les persones vulnerables i excloses; i promouen l'apoderament de les persones perquè defensen els seus drets humans en els tres àmbits del desenvolupament integral: necessitats bàsiques, sentit de la vida i participació social.

Plaça Cisneros, 5 - València.
Telèfon: 963 919 205
E-mail: caritasvalencia@caritas.es
Web:
caritasvalencia.org

 

Creu Roja

Creu Roja és una institució humanitària, de caràcter voluntari i d'interés públic que actua amb les persones que estan en risc de pobresa i exclusió perquè tinguen les oportunitats i recursos necessaris per a participar en la vida econòmica, social i cultural, gaudint un nivell de vida i benestar que es considere normal en la societat en la qual ells viuen.

C/ Guillem de Castro, 162 - 46003 València
Telèfon: 963 606 211
E-mail: olvalinfo@cruzroja.es
Web:
cruzroja.es

 

Fundació secretariat gitano

La FSG aborda la qüestió gitana en el seu conjunt, és a dir, no sols es treballa per a millorar les condicions de vida dels més exclosos, sinó també per a destruir les barreres que impedeixen el desenvolupament i la plena incorporació en la societat de la població gitana. 

C/ Concha Espina, 7 B. 46021 - València
Telèfon: 963 699 940
E-mail: fsgvalencia@gitanos.org

Web: gitanos.org

 

Plataforma per la llengua 

La Plataforma per la Llengua treballa de manera global per a aconseguir la normalització definitiva del valencià. Empren i coordina actuacions en este àmbit geogràfic. Es va crear el 2002 amb la idea d'aplicar en el territori valencià estratègies i campanyes que en altres territoris han tingut èxit, juntament amb altres organitzacions i institucions que treballen per la llengua. 

C/ de las Garrigues, 3, 4A - 46001 València
Telèfon: 960 044 176
E-mail: paisvalencia@plataforma-llengua.cat

Web: plataforma-llengua.cat

 

Secció d'Inclusió Social i Convivència
C/Amadeu de Savoia, 11, Valencia 46010
inclusioiconvivencia@valencia.es
Telèfon 962 082 120