Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Galeria 2

Incendi en l'Avinguda del Port Incendi al final de l'Avinguda del Port de València. En primer terme s'observa el camió de bombers en la confluència amb el carrer Serradora parat a l'espera del pas del tren, i al fons, la fumarada de l'incendi. En la foto de la dreta demostració efectuada pels bombers a les portes de l'Estadi de Mestalla en l'Avinguda de Suècia de València. Al voltant de l'any 1959. Esta fotografia està relacionada amb la inferior ja que es tracta del mateix moment. En este cas l'instant exacte de la demostració i la foto que li seguix retrata el moment posterior. Com a curiositat cal destacar que esta instantània esta efectuada pel fotògraf Luis Vidal que, de la mateixa manera, ix retratat en la següent foto.
Incenci Av Port Esta fotografia arreplega l'instant posterior a la demostració anterior. És possible apreciar el sòl mullat. En la foto, amb màscares facials i d'esquerra a dreta: Belloch, Usedo i Peiró. A continuació, davant d'aquells: Rives Lozano (Cap de Bombers), el Regidor de Bombers i l'alcalde de València Alfonso Rincon Arellano. En l'extrem dret, Luis Vidal que va realitzar la foto anterior. Este fotògraf va retratar diverses vegades als bombers i algunes de les seues fotografies es troben en el Parc Central de Bombers. Foto cedida per Domingo Peiró.
Bombers i Falleres La relació entre els bombers de la Ciutat i les Falles de València ve marcada per l'essència de cada una de les parts que es necessiten i complementen. Seria impensable el creixement actual de la festa fallera, amb monuments cada vegada de majors dimensions, sense l'estreta col·laboració dels bombers. En la fotografia es mostra la Festa del Patró de Bombers, celebrades en honor al nostre Sant Patró, Sant Joan de Déu, que s'inviten a les Falleres majors de València i tota La Seua Cort d'Honor a passar este dia festiu en companyia dels bombers. Foto cedida per Domingo Peiró.
Antic Camp de Mestalla Antic Camp de Mestalla. En l'actualitat Avinguda d'Aragó. Trobada entre la primera i la segona secció amb motiu de la festivitat del patró de bombers. Febrer de 1967
Cos de Granotes Cos de Granotes dels Bombers de València. Va ser un dels primers cossos de bussejadors de tot l'estat espanyol. D'esquerra a dreta: Vicente Martínez López, Nicanor Sánchez López, Pascual Enguidanos Zamora, Ismael Martínez Gimenez, José Enrique Marín Guillem, Manuel Briva Agulló, Juan Amar Sestayo, Ricardo Roig González, Francisco Gimeno Llorens, Vicente Fortuny Rodríguez, José García Gómez, José Ferri Jordá, Salvador Sanz Baixauli, Germà Donderis Bastidas, José Rives Lozano.
Festes de Nadal Amb l'arribada de les festes nadalenques, el Cos de Bombers, a través dels membres de l'equip de granotes, felicitaven la vinguda del nou any depositant un cartell commemoratiu en les aigües del Port de València el qual hissaven a la superfície. (foto cedida per José Enrique Marín Guillen)
equips de Granotes Durant molts anys l'Equips de Granotes del Cos de Bombers va intervindre en multitud de servicis com rastrejar séquies a la recerca de persones desaparegudes, salvaments en mar obert com és el cas de la imatge (d'esquerra a dreta: José Enrique Marín Guillem, víctima, Salvador Armela Pastor). (Foto cedida per José Enrique Marín Guillén)
Explosión de material pirotécnico Explosió de material pirotècnic que es trobava emmagatzemat en la confluència dels carrers Borrull i Botànic. Va ser sobre les 17.00 hores i al voltant de l'any 1973. Una persona va morir en la tragèdia. En la imatge dos bombers (Pedro Cerro a la dreta i José Ignacio Satorres a l'esquerra, que en l'actualitat romanen en actiu; en l'extrem dret de la fotografia apareix també un altre bomber, José Expósito Maroto) rescaten a coll a una persona (el pirotècnic) que es va veure atrapada en l'afonament ocasionat per l'explosió. (Foto cedida per Pedro Cerro)


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI