Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Urgencias Hospital Clínico - València

Vés enrere Urgencias Hospital Clínico

Volver

Mobilitat Sostenible reforça l’exclusivitat del carril d’ambulàncies de l’Hospital Clínic

• Accés a urgències de l'Hospital Clínic

23/08/2022

L’Ajuntament, a través del Servici de Mobilitat Sostenible, ha escomès els treballs per tal de reforçar la senyalització del carril exclusiu per a ambulàncies en l’entrada a Urgències de l’Hospital Clínic de València, a l’avinguda de Menéndez y Pelayo, al districte del Pla del Real.

 

Es tracta d’una actuació demanada pels responsables del transport sanitari de la Conselleria de Sanitat i del mateix hospital a causa de l’ús indegut que es feia d’este carril per altres vehicles no autoritzats, els quals obstaculitzaven l’accés urgent i preferent que requerix el transport sanitari. 

Les tasques de reforç han consistit en la delimitació de la zona d’estacionament d’ambulàncies junt a la porta d’urgències, afegint un espai de maniobra exclusiu per als vehicles de transport sanitari senyalitzat amb marca vial groga disposada en zig-zag, i la inscripció “ambulàncies”, que advertix a la resta dels conductors que la zona queda reservada. També s’han disposat fites delimitadores que impedixen la invasió del carril exclusiu, així com senyalització, tant vertical com horitzontal, de la prohibició de detindre’s. 

Els treballs de reordenació també han permés ampliar la zona de càrrega i descàrrega, diferenciant la de vehicles de logística que abastixen els establiments d’hostaleria d’este carrer, de la zona que empren els proveïdors de material sanitari de l’hospital.

Per últim, s’ha modificat la ubicació dels contenidors de residus sòlids per a permetre un carril lliure d’obstacles que possibilita la ràpida eixida de les ambulàncies.