Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

UP periodo inscripción curso 2023-24 - València

Vés enrere UP periodo inscripción curso 2023-24

Volver

La Universitat Popular de València obri el període de preinscripció en línia per al curs 2023-2024

S'ofereixen un total de 47 activitats diferents en els 31 centres situats en barris i pobles

• Durant 20 dies les persones interessades podran sol·licitar fins a un màxim de tres places

30/05/2023

Des del pròxim 1 de juny i fins al 20 del mateix mes, la Universitat Popular (UP) de València obri el període de preinscripció en línia per a les seues activitats del curs 2023-2024. Durant 20 dies les persones interessades podran sol·licitar fins a un màxim de tres places en qualsevol dels 31 centres amb què compta la UP en barris i pobles de la ciutat de València. L'assignació de plaça serà per sorteig, que se celebrarà el 26 de juny de 2023, i la matrícula es realitzarà del 5 a l'11 de setembre.
 

La regidora en funcions de Serveis Socials i presidenta de la Universitat Popular de València (UP), Isabel Lozano, ha informat que la UP obrirà el període de preinscripció per al curs 2023-2024 el pròxim 1 de juny i es prolongarà fins al 20 del mateix mes.

Lozano ha destacat que en esta ocasió la UP ofereix 47 activitats diferents de cicle llarg, distribuïdes en més de 460 grups, “amb propostes noves a més de l'oferta habitual” i s'obriran nous cursos de cicle curt denominats ‘Coordenades’, el format del qual, preu i duració és diferent.

El procediment de preinscripció serà en línia a través de la plataforma de matrícula de la Universitat Popular, però per als qui tinguen dificultats d'accés a Internet o per a la gestió de la sol·licitud telemàtica, s'ha habilitat un servici d'atenció al públic de manera presencial en els centres UP. Este servici estarà disponible en l'horari habitual de cada centre.

A més, per al pròxim curs s'han establit facilitats d'accés per a persones cuidadores no professionals, persones amb mobilitat reduïda i dones supervivents de violència de gènere.

L'assignació de plaça serà per sorteig, que se celebrarà el 26 de juny de 2023, i la matrícula per als qui obtinguen plaça en este sorteig serà del 5 a l'11 de setembre. Les persones que no obtinguen plaça en el sorteig podran optar a matricular-se transcorregut este període, en aquelles places que queden disponibles. En primer lloc, ho faran les persones en llista d'espera i a continuació la resta de sol·licitants.

Activitats oferides

Les activitats de cicle llarg oferides per al curs 2023-2024 són, entre altres: Formació bàsica i general, Estimulació cognitiva, Cultura Valenciana, Literatura per a l'estimulació cognitiva, Filosofia pràctica per a la vida moderna, Curs valencià inicial i avançat, Inglés, Anglés conversa, Inglés per a viatjar, Inglés per al turisme i l'hostaleria i Inglés amb cançons. A més, s'ofereix Español per a persones estrangeres, en diferents modalitats i nivells.

En l'àmbit de les arts, es podrà optar per Música-Guitarra clàssica, Tabal i dolçaina, Teatre, Fotografia, Artesania, Artesania Mix mitjana, Pintura i dibuix, Pintura acrílica, Pintura a l'aigua, Ceràmica, Decoració ceràmica, Restauració de mobles, Teoria de l'art contemporani, Esmalts, Pintura decorativa: tècniques experimentals i Art: mètodes creatius.

En l'àrea d'expressió corporal es pot sol·licitar plaça en: Balls en línia, Balls de saló, Dansa valenciana, diferents tipus de Gimnàstica, Ioga, Dansa, moviment i expressió corporal i Biodanza. I finalment, Comunicació, Informàtica, Ofimàtica, Informàtica Inkscape, Informàtica retoc d'imatges i Informàtica dissenye de presentacions.

En la pàgina universitatpopular.com es pot accedir a la informació detallada de les activitats i a la plataforma de preinscripció i matrícula.