Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Tramitación Entidad Local Menor de Benimàmet - València

Vés enrere Tramitación Entidad Local Menor de Benimàmet

Volver

L'Ajuntament avança en la tramitació de l’Entitat Local Menor de Benimàmet

La regidora Lucía Beamud presideix hui, telemàticament, una comissió de la Junta Municipal de Pobles de l’Oest per informar del següents pasos a realitzar

• Vista aèria de Benimàmet

20/01/2021

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha donat a conéixer que l’Ajuntament continua endavant amb els següents passos de la tramitació de l’Entitat Local Menor de Benimàmet després de la recaptació de les signatures que s’ha produït en el poble durant els últims mesos.

 

 “Hi ha una majoria molt important de veïns i veïnes que ha manifestat la seua voluntat de guanyar més autonomia per a Benimàmet, tal i com demostra el nombre tan elevat de signatures que donen suport a la causa. A més, els promotors de la iniciativa han aconseguit este important suport en unes condicions de pandèmia per coronavirus que ha dificultat de manera notable el fet de poder aconseguir presencialment els suports, aspecte que des de la regidoria els reconeixem”.

Així, la regidora de Pobles de València i presidenta de la Junta Municipal de Pobles de l’Oest, Lucía Beamud, informarà hui, telemàticament, a la comissió que treballa este assumpte que, una vegada validades les 4.940 signatures, l’Ajuntament procedirà a enviar-les, juntament amb tots els informes corresponents, a la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat, que és qui finalment té la competència per a la declaració de l’entitat local menor.

La regidora Beamud ha reconegut “el consens i el sentit majoritari que la iniciativa ha aconseguit a Benimàmet, ja que tot el teixit associatiu del poble s’ha posicionat a favor de l’entitat local menor i cap persona ni entitat ha realitzat cap al·legació en contra. Amb totes estes circumstàncies, des de l’Ajuntament de València continuem endavant amb la declaració”.

“Així, a més de fer una aposta ferma per potenciar la singularitat, tradició i peculiaritats dels nostres pobles, esta iniciativa democratitza encara més la nostra societat, ja que tots els experts i les institucions coincedixen a dir que com més pròxima al veïnat es fa la gestió dels assumptes del dia a dia, millor funciona la democràcia i major qualitat de vida hi ha”, ha conclòs Beamud.

Recursos multimedia

Lucía Beamud