Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Subvención proyectos participación ciudadana - València

Vés enrere Subvención proyectos participación ciudadana

Volver

Oberta la convocatòria per a subvencionar projectes de participació ciutadana

El termini estarà obert fins al pròxim 2 de maig

• Les entitats sol·licitants han d'estar inscrites en el Registre d'Entitats Ciutadanes

11/04/2023

Les ajudes estan destinades a les entitats ciutadanes i associacions sense ànim de lucre, amb domicili social a la ciutat de València, que executen activitats per al foment de la participació ciutadana i l'associacionisme. El procés es convoca en règim de concurrència competitiva. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 2 de maig.
 

La convocatòria, realitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, contempla dos línies de subvencions. D'una banda processos de participació ciutadana i enfortiment del teixit associatiu. Per una altra, estudis i publicacions sobre participació ciutadana i associacionisme. En la sol·licitud haurà d'indicar-se la línia d'actuació per la qual se sol·licita la subvenció.

El termini d'execució dels projectes i de les despeses subvencionables és el comprès entre l'1 de gener i el 15 d'octubre de 2023. Cada entitat sol·licitant presentarà un únic projecte especificant la línia d'actuació que procedisca. Tant per a presentar la sol·licitud com per a justificar la subvenció, les entitats interessades han d'ajustar-se als requisits que fixa la convocatòria.

Tota la informació sobre el tràmit i manera de presentació de sol·licituds està disponible en el següent enllaç:

https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/PC.AE.20?lang=2