Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Palacio Congresos. Mejora infraestructura - València

Vés enrere Palacio Congresos. Mejora infraestructura

Volver

El Palau de Congressos rebrà 1,3 milions d'euros per invertir en la millora de la infraestructura

Emiliano García destaca la inversió municipal destinada reforçar el turisme de congressos, que registra una despesa turística quatre vegades major que el vacacional

• El Palau de Congressos de València

25/05/2021

“L'Ajuntament de València injectarà, gràcies a la modificació de crèdit, 1,3 milions d'euros al Palau de Congressos per a invertir en la millora de la mateixa infraestructura i mantindre el seu alt nivell competitiu en qualitat tècnica”, ha explicat el regidor de Turisme i president del Palau de Congressos, Emiliano García, qui ha destacat que amb esta injecció “també s'està compensant les conseqüències econòmiques derivades de la crisi de la covid-19”.

 

En este sentit García ha destacat que el Palau de Congressos constitueix “un element clau per a l'activitat MICE de la ciutat de València i les inversions en el mateix són fonamentals, i “per això són continues i es planifiquen anualment”.

“El creixement del Palau de Congressos suposa un increment en l'activitat per a hotels, sector de la restauració i tots els servicis vinculats al turisme. A més, el turista de congressos és el que registra una major despesa turística, sent el més rendible per a la ciutat”, ha exposat.

Per això, ha insistit que l'Ajuntament treballa perquè el Palau de Congressos siga “el millor Palau de Congressos del món”. “Volem continuar mantenint la confiança en els nostres clients, que hui dia, ens valoren amb un 5,74 sobre 6, i volem continuar sent una referència internacional”, ha recalcat el president de l'organisme.

“La reputació del Palau de Congressos s'ha de treballar i mantindre entre tots, és una infraestructura clau en l'àmbit nacional i internacional per a la captació de negoci a la ciutat i hem de projectar sempre la millor imatge. Este compromís per descomptat l'assumim des del Govern Municipal, des de les entitats turístiques en la seua promoció, des de la direcció i l'equip tècnic i com no, des del consell d'administració”, ha manifestat Emiliano García.

Recursos multimedia

Emiliano García