Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

JGL Cajero automático Forn d'Alcedo - València

Vés enrere JGL Cajero automático Forn d'Alcedo

Volver

La Junta de Govern Local aprova la convocatòria d'una ajuda perquè El Forn d’Alcedo tinga un caixer automàtic

• El caixer automàtic se situarà en l'edifici municipal de l'alcaldia

15/12/2023

  • La subvenció de la Generalitat està destinada a fomentar la prestació de servicis bancaris bàsics en la pedania i ascendix a 50.750 euros
  • L'ajuda cobrirà les despeses corrents inherents als costos anuals d'instal·lació i manteniment del caixer

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat la convocatòria d'una subvenció per a la instal·lació i posada en funcionament d'un caixer automàtic, que preste els servicis bancaris bàsics, i que se situarà en l'edifici municipal de l'alcaldia del Forn d’Alcedo, per import total de 50.750 euros.

L'objectiu és impulsar l'accés als servicis bàsics, que suposa una condició necessària per a participar en la vida econòmica i social dels ciutadans i ciutadanes residents en la pedania, i s'evita l'exclusió financera.

A més, amb esta ajuda econòmica s'atén la reivindicació del veïnatge del Forn d’Alcedo, s'esmena un greuge comparatiu i es fomenta la prestació de servicis especialitzats en mètodes de pagament en les pedanies.

La subvenció rebuda de la Generalitat, a través de la Direcció General de l'Agenda Valenciana Antidespoblament, cobrix els costos anuals del contracte d'instal·lació i manteniment del caixer automàtic, fins a l'import màxim de 14.500 euros, per exercici complet, prorratejable, en funció dels dies que romanga instal·lat el caixer. Així, el desglossament per anualitats contempla 7.500 euros per a 2023; 14.500 euros per a 2024; 14.500 euros per a 2025; i altres 14.500 euros per a 2026.

L'Ajuntament de València donarà publicitat a esta convocatòria mitjançant la seua publicació en la web municipal i la publicarà en el Butlletí Oficial de la Província.