Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Fira Ocupació - València

Vés enrere Fira Ocupació

Volver

València Activa organitza Fira Ocupació, una trobada per a connectar a demandants d'ocupació amb més de 40 empreses i 100 ofertes

El 20 i 21 de desembre se celebra la Fira Ocupació València Activa de 9 a 14 h en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina

• Cartell de la fira

09/12/2021

L'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació de l'Ajuntament de València organitza la primera edició de la Fira Ocupació València Activa, un fòrum d'ocupació que se celebrarà el dilluns 20 i dimarts 21 de desembre de 9 a 14 hores en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina i en el participaran al voltant de 40 empreses.

 

“Amb la Fira Ocupació València Activa volem impulsar l'ocupabilitat dels valencians i valencianes en connectar directament persones desocupades amb empreses que busquen augmentar la seua plantilla. Convertirem el hall del complex La Petxina en una macrosala d'entrevistes prèviament calendaritzades, en la qual donarem l'oportunitat que es mereix al talent local”, ha apuntat la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

La Fira Ocupació València Activa està dirigida a totes les persones de València i voltants que es troben en cerca activa d'ocupació o de millora de la seua situació laboral. S'estima la inscripció d'uns/as 1000 candidats/as en la pàgina web de l'esdeveniment. Les inscripcions per a les i els candidats estaran obertes fins al 15 de desembre a les 23.59 h a través de la web https://www.firaocupaciovalenciactiva.es i en cas de complir amb els requisits, podran participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant l’esdeveniment.

Este esdeveniment, organitzat en dos jornades presencials adaptades a les mesures de prevenció per la covid-19, compta amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts amb empreses de la zona. De manera simultània, en la sala d'actes es durà a terme un cicle de conferències sobre claus per a millorar l'ocupabilitat i sobre motivació i actitud en la cerca d'ocupació.

L'esdeveniment oferirà més de 100 ofertes d'ocupació actives. Els perfils que busquen les empreses són molt variats: professionals de la neteja, venedors/as, administratius/as, infermers/as, cuiners/as, operaris/as, professionals de màrqueting, i perfils més tècnics com ara programadors, entre molts altres. Igualment, podem trobar ofertes d'ocupació per a perfils júnior o en cerca de pràctiques i altres ofertes per a perfils amb més experiència.

“Les dades de desocupació registrats el mes de novembre són els millors que s'han registrat a la ciutat de València en els últims mesos, en concret, hem reduït l'atur en 5.138 persones. Sense cap dubte, es tracta de bones xifres, la qual cosa indica que anem pel bon camí, però hem de continuar treballant per a generar més i millor ocupació, per això hem organitzat esta primera Fira Ocupació València Activa”, ha remarcat la regidora Bernabé.

S'espera una participació de 40 empreses durant els dos dies de l'esdeveniment, entre les quals es troben Decathlon, Grupo Saona, Sesame Lab, Grupo Gimeno, Power Electronics, Fermax, Bonatel, Clece, Colisee, Sercoval, Performanze, Binoovo, Criptan, Bienestar Familiar, Electrofernández, Grupo Sima, Salesland, Alcion Plásticos, entre altres.

Els assistents, durant l'esdeveniment, gaudiran de quatre conferències cada dia amb les quals podran millorar el seu currículum, obtindre pautes per a enfrontar-se a l'entrevista de treball, diferenciar-se amb la seua marca personal i descobrir com poden connectar les seues experiències, tant professionals com personals.

Recursos multimedia

Pilar Bernabé