Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Convenio UV Gastronomía - València

Vés enrere Convenio UV Gastronomía

Volver

L'Ajuntament renova la seua col·laboració amb la UV per al desenvolupament del Grau en Ciències Gastronòmiques

• El Consistori es compromet a cedir a la UV les instal·lacions del Centre Municipal d’Ocupació i Formació

19/04/2024

  • En el marc de l'acord, el Consistori es compromet a cedir a la universitat, sempre que existisca disponibilitat, l'ús de les instal·lacions del Centre Municipal d’Ocupació i Formació
  • Este centre disposa d'instal·lacions homologades, cuines completes i equipament d'alt nivell professional

La Junta de Govern Local ha aprovat este matí, a instàncies d'una moció presentada per la Regidoria d'Ocupació i Formació, un nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Universitat de València (UV) per al desenvolupament del Grau universitari en Ciències Gastronòmiques. Este tindrà una duració d'un any, prorrogable per anualitats fins a un màxim total de quatre anys, a comptar des de la data d'inici del conveni.

El juliol de 2020 es va aprovar per primera vegada l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament i la universitat pública per al desenvolupament d'este grau. El conveni inicial tenia una duració d'un any amb possibilitat de renovació anual. L'última de les pròrrogues venç al juliol d'enguany, d'ací la necessitat d'aprovar i firmar el nou conveni.

D'esta manera, l'Ajuntament, en el marc de l'acord, es compromet a cedir a la UV, sempre que existisca disponibilitat, l'ús de les instal·lacions del Centre Municipal d’Ocupació i Formació (CMOF), situat en la plaça de Magúncia i adscrit al Servici d'Ocupació i Formació, per a la realització de les pràctiques de les assignatures d'este grau. Així com els recursos tècnics i materials necessaris per al desenvolupament de les activitats que es desenvolupen en el centre municipal.

Este centre disposa d'instal·lacions homologades, cuines completes i equipament d'alt nivell professional. Així mateix, té menjador de pràctiques, servici de cafeteria, aules de formació teòrica, aula de demostració de cuina, sala de tast de vins, sales audiovisuals amb projectors de vídeo, aules d'informàtica i biblioteca especialitzada.