Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Carril bici Albereda - València

Vés enrere Carril bici Albereda

Volver

Mobilitat Sostenible posa en funcionament el primer tram del carril bici de l’Albereda

Este projecte nascut dels pressupostos participatius DecidimVLC té una subvenció concedida pel IDAE

• Primer tram del nou carril bici que discorre per la via de servici del passeig de l’Albereda

02/12/2022

Este matí s’ha obert a la circulació el primer tram del nou carril bici que discorre per la via de servici del passeig de l’Albereda, entre l’avinguda d’Aragó i el carrer del General Gil Dolz connectant amb els carrils bici de sengles vies i amb les connexions dels ponts d’Aragó i de les Flors, així com de Misser Mascó.
 

La nova infraestructura ciclista, que té previst finalitzar les obres en la seua totalitat abans del vint-i-dos de desembre, discorrerà al llarg de 1.055 metres pel districte Pla del Real atorgant-li major connectivitat ciclista als barris de l’Exposició i de Mestalla.

Amb els treballs s’han modificat els passos de vianants en les interseccions que travessa el carril bici, millorant i adequant el seu traçat. Per altra banda, en la intersecció del carrer de Muñoz Seca es generarà una nova dàrsena habilitada per a parada d’autobús que serà emprada tant per a servici alternatiu de l’EMT com per a parada del bus turístic.

Este projecte de 293.647,36 euros nascut dels pressupostos participatius DecidimVLC 2018-2019 té una subvenció concedida pel IDAE per import màxim de 147.500,00 euros a l'empara i de conformitat amb el que s'estableix en el Reial decret 616/2017, de 16 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions a projectes singulars d'entitats locals que afavorisquen el pas a una economia baixa en carboni en el marc del Programa Operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020.