Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Ayudas comedor escolar - València

Vés enrere Ayudas comedor escolar

Volver

S'obri el termini per sol·licitar les ajudes municipals al menjador escolar

El termini de presentació de sol·licituds anirà del 13 de maig a l'1 de juny, tots dos inclusivament

• Es poden sol·licitar estes ajudes per a centres que estiguen situats en el terme municipal de València

12/05/2023

El dissabte 13 de maig s'obri el termini per sol·licitar les ajudes de l'Ajuntament de València destinades al menjador escolar per al curs 2023/24. Estes subvencions estan destinades a promoure l'escolarització infantil no obligatòria, sufragant l'alimentació a xiquets i xiquetes pertanyents a famílies vulnerables o que es troben en situació de dificultat econòmica i social. El termini de presentació de sol·licituds s'estendrà fins a l'1 de juny d’enguany.
 

Són possibles beneficiaris d'estes ajudes aquells alumnes que estiguen escolaritzats en escoles infantils i col·legis concertats, situats a la ciutat de València, que cursen primer i segon cicle d'educació infantil, de 0 a 5 anys ,excepte aquells escolaritzats en un centre que dispose de servici gratuït de menjador. També els xiquets i xiquetes de col·legis privats amb educació obligatòria concertada, per cursar el primer cicle d'educació infantil, de 0, 1 i 2 anys, amb data de naixement a partir de l'1 de gener de 2021, quedant exclosos els col·legis privats no concertats. Tant les persones beneficiàries com les sol·licitants han d'estar empadronades i residir a la ciutat de València.

Estes ajudes són subsidiàries o complementàries a les oferides per la Generalitat Valenciana, per tant, en cas de coincidir en l'objecte o àmbit d'aplicació, prevaldrà la convocatòria autonòmica.

Es poden presentar les sol·licituds de manera presencial o telemàtica. Es pot accedir a informació detallada de la sol·licitud i realitzar la presentació telemàtica a través del següent enllaç, que remet a la seu electrònica de l'Ajuntament de València: https://n9.cl/ajuntamentvlc