Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Actividades Museo de Historia de València - València

Vés enrere Actividades Museo de Historia de València

Volver

El Museu d’Història de València oferix este estiu visites guiades i activitats familiars gratuïtes

• Façana del Museu d'Història de València

11/08/2022

El Museu d’Història oferix este estiu activitats gratuïtes per a tota la família, entre les quals visites guiades a l’exposició permanent, activitats dinàmiques per a grans i menuts i relats dramatitzats. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat i cal reservar en el telèfon 963701105.

 

A més, la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha recordat que “els museus municipals, en general, tenen un ampli programa educatiu, dirigit a tots els públics i a tots els col·lectius. La ciutadania pot consultar tota l’oferta, per a tots dos segments de públic, en el web municipal, així com en la pàgina de la regidoria, www.culturalvalencia.es, en l’apartat de cada museu”.

Entre les activitats previstes en el Museu d’Història hi ha visites guiades de 50 minuts a l'exposició permanent del museu, dirigides a tota mena de públic. Les visites guiades es celebraran els dissabtes i diumenges del mes d'agost a les 11 hores. En les visites els educadors del museu explicaran diferents aspectes sobre la història, la societat i la cultura valenciana.

Els dissabtes a les 12.30 hores tindrà lloc l'activitat “Segueix la pista”, una visita de 45 minuts a l'exposició permanent seguida d'un recorregut pels principals espais del museu i d'una dinàmica familiar, per a adults i xiquets, en què els participants treballaran en equip i hauran de superar els reptes que se'ls planteja. El principal objectiu d'esta activitat és donar a conéixer un relat històric inclusiu i transmetre des d'una perspectiva crítica a xiquets i xiquetes de manera amena i divertida valors com la igualtat i el respecte.

La tercera activitat familiar prevista per al mes d'agost és “Una odissea moderna”, que es realitzarà els diumenges a les 12.30 hores, amb una duració de 45 minuts. En ella els participants (preferiblement xiquets i xiquetes a partir de 4 anys acompanyats d'adults) aprendran diversos aspectes sobre la migració, escoltant diversos relats dramatitzats. A través d'estes històries es treballaran conceptes vinculats amb la diversitat, la tolerància, el respecte i l'empatia. Es farà un acostament a les complexes realitats de soledat, aïllament i desarrelament als quals s'enfronten estes persones, relacionant-ho així amb la nova exposició temporal d'Esteban Ruíz “Afrincados: una odissea moderna”.

La regidora Glòria Tello ha indicat que “la dinamització cultural és una prioritat per al govern de Joan Ribó, també en els mesos d’estiu, perquè l’agitació cultural i les propostes i activitats en este sentit mai faltaran a la ciutat de València amb este govern”.

Recursos multimedia

Glòria Tello