Servicios de la web

Hall
logo Ayuntamiento de Valencia

Bases generals que regiran l'atorgament d'autoritzacións pera a la gestión d'HORTS URBANS de l'Ajuntament de València

Horts Urbans

L'Ajuntament de València vol promoure la creació d'horts urbans a la ciutat com una alternativa d'oci saludable per aquelles veïnes i veïns que s'interessen per l'agricultura tradicional. Es pretén amb això organitzar una activitat lúdica i educativa amb la finalitat de fomentar la participació de la població en la recuperació i manteniment d'una agricultura respectuosa amb el medi ambient a través de la creació dels horts urbans, introduint alhora una alternativa cultural i d'oci que fomente la idea de desenvolupament sostenible, contribuint a conservar el patrimoni agrícola de l'horta.

En definitiva es pretén, a més de propiciar una alternativa de gaudi ientreteniment individual per a les persones adjudicatàries dels horts -que podran conrear de manera tradicional diversos productes hortofructícoles per al seu autoconsum-, el foment de valors socials com ara la sensibilització ambiental, el respecte cap a l'entorn, el desenvolupament sostenible dins de la ciutat, la participació ciutadana, la gestió racional de recursos, l'alimentació sana, el consum responsable, etc. Per aquest motiu, mentre estiguen oberts per al conreu, també podran estar accessibles al veïnat que vulga gaudir de la passejada pels horts.

Per a això s'han elaborat unes BASES que regiran l'atorgament d'autoritzacions a entitats legalment constituïdes per a la gestió d'horts urbans en terrenys municipals.

BASES GENERALS que regiran totes les convocatòries per a l'atorgament d'autorització de la gestió d'horts urbans a la ciutat de València, en format pdf (266 Kb).


Pot trobar este document en:

  • INFORMACIÓ PÚBLICA \ MEDI AMBIENT

Utilitats

Publicació Oficial

  • Tauler d'edictes Ajuntament de València,11/09/2018


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI