Servicios de la web

Hall
logo Ayuntamiento de Valencia

Renda Valenciana d' Inclusió (RVI)

Des de la Regidoria de Servicis Socials s'informa de les 4 modalitats de la nova RENDA VALENCIANA D'INCLUSIÓ, regulada per la LLEI 19/2017, de 20 de desembre, de la Generalitat.

A). Les 2 modalitats de RENDA DE GARANTIA es poden sol·licitar i tramitar a l'Ajuntament a partir del dia 23 d'abril de 2018:

- RGIM-Renda de Garantia d'Ingressos Mínims, quan no se subscriu acord d'inclusió social.

- RGIS-Renda de garantia d'inclusió social, quan se subscriga voluntàriament l'acord d'inclusió social.

La resolució de les RENDES DE GARANTIA correspondrà a la Direcció Territorial d'Igualtat i Polítiques Inclusives.
Si desitges més informació acudeix al CENTRE MUNICIPAL DE SERVICIS SOCIALS de la teua zona de residència i sol·licita cita prèvia.
També pots informar-te’n en la seu electrònica, en les oficines PROP de la Generalitat i a través dels telèfons 010 (Ajuntament de València) i 012 o 96 386 60 00 (Generalitat).

B). Les 2 modalitats de RENDA COMPLEMENTÀRIA D'INGRESSOS s'han de sol·licitar directament en la Direcció Territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, atés que és allí on es tramiten i resolen, tenint en compte els següents terminis:

- RCIP-Renda Complementària d'Ingressos per Prestacions (si la persona sol·licitant disposa d'ingressos procedents de PNC -Pensions no contributives-, FAS -Prestació del Fons nacional d'Assistència Social- o RAI -Renda Activa d'Inserció-, dirigida a les víctimes de violència de gènere i domèstica). Es podrà sol·licitar a partir del 23 d'abril de 2019.

- RCIT-Renda Complementària d'Ingressos del Treball (si la persona sol·licitant disposa d'ingressos procedents del treball). Es podrà sol·licitar a partir del 23 d'abril de 2021.

Per a més informació i per a registrar la sol·licitud acudeix al REGISTRE DE LA GENERALITAT - DIRECCIÓ TERRITORIAL D'IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES – Av. DE L'OEST, 36- 46001-València.
L'atenció presencial en aquest registre serà mitjançant CITA PRÈVIA, que pots sol·licitar través dels telèfons 012 o 963866000 (Generalitat) o a través de la URL: https://www.tramita.gva.es/citaprevia/selectcita.jsp


Consulte el TRÀMIT en la Seu Electrònica / Tràmits web.

Díptic informatiu (pdf 431 kb).

Pot trobar este document en:

  • INFORMACIÓ PÚBLICA \ BENESTAR SOCIAL


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI