Servicios de la web

Hall
logo Ayuntamiento de Valencia

DecidimVLC - Pressupostos participatius 2019-2020

Logo DecidimVLC - Pressupostos participatius
Imatges DecidimVLC-2019-20

L'Ajuntament de València vol comptar amb tu per a decidir en què invertirà 8 milions d'euros a la ciutat. A través dels Pressupostos Participatius d'Inversions, les veïnes i veïns de València decidiran directament en el pressupost de 2020. Són un mecanisme de participació local que contribueix al fet que la ciutadania de València, s'involucre en la presa de decisions sobre l'execució del pressupost municipal destinat a realitzar inversions.

PROCÉS PARTICIPATIU:

Del 16 al 30 d'octubre de 2019
Presentació de propostes de projectes d'inversió per part dels veïns i veïnes majors de 16 anys i, d'ofici, per part de l'Ajuntament.

Del 16 d'octubre a l'11 de novembre de 2019
Suport ciutadà. Cada persona podrà donar suport 5 propostes d'inversió perquè siguen estudiades pels Serveis tècnics municipals.

De l'11 de novembre al 4 de desembre de 2019
Estudi de viabilitat. Les propostes presentades seran estudiades pels Serveis tècnics de l'Ajuntament, que les avaluaran perquè siguen propostes d'inversió viables i legals.

Del 5 al 22 de desembre de 2019
Votació ciutadana. Les propostes més votades, fins que aconseguisca el pressupost, seran les que inicien la seua execució en el 2020.

PARTICIPA I DECIDEIX SOBRE LA TEUA CIUTAT EN LA SEGÜENT PÀGINA WEB:

https://decidimvlc.valencia.es


Pot trobar este document en:

  • INFORMACIÓ PÚBLICA \ PARTICIPACIÓ CIUTADANA


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI