26/04/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478
logo Ayuntamiento de Valencia

I Edició Premis de la Junta Municipal d'Abastiments

Des de la Junta de Abastos s'ha decidit, per aprovació en el Consell de Districte, dur a terme per primera vegada els Premis Institucionals de la Junta. En concret dos premis, amb els quals es vol reconèixer la labor social, cultural i econòmica què determinades persones, institucions, col·lectius i associacions han vingut duent a terme per a millorar la vida de les veïnes i els veïns del districte de Abastos.

Per açò, s'obri ara un termini perquè els qui ho desitgen, puguen proposar les seues candidates i candidats. La Junta arreplegarà totes les propostes i les farà arribar al Grup de Treball de Cultura. Des d'este, després d'un procés de discussió i acord, s'elevaran quatre candidatures al Consell de Districte, que les votarà i triarà d'esta manera a les premiades i premiats de 2016. Posteriorment, se celebrarà un acte on es farà lliurament dels premis.

Els qui així ho desitgen, poden enviar les seues propostes a jmabastos@valencia.es o culturaabastos@valencia.es, fent constar nom i cognoms, domicili i les seues candidates/s.


Pot trobar este document en:

  • INFORMACIÓN PÚBLICA \ JUNTES MUNICIPALS

ATENCIÓ CIUTADANA


Utilitats

Terminis

  • Des de: 26 de setembre
  • Fins a: 7 d'octubre de 2016

Lloc de presentació

  • Correus electrònics: jmabastos@valencia.es // culturaabastos@valencia.es,

Base de dades Nacional de Subvencions
Accés a la Base de Dades Nacionals de Subvencions


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI