Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

OMAM

L’OMAM és el servici on se centralitza l’atenció municipal de l’Ajuntament de València a les persones majors; oferint atenció presencial, telefònica i telemàtica a tota la ciutadania.

Es dirigeix a facilitar el seu accés als recursos ciutadans i a potenciar la seua participació, integració i autorealització, prevenint fonamentalment situacions d'aïllament i soledat amb la finalitat d'aconseguir una millor qualitat de vida.

SERVEIS
.- Servei d'informació, orientació i assessorament tècnic a les persones majors empadronades en la ciutat.
.- Informació general sobre tots els programes que s'ofereixen en la Secció de Persones Majors: centres d'activitats, centres de dia, programa sociocultural, programes de suport a la família, de promoció de la salut,...
.- Organització d'activitats d'animació sociocultural. Informació de celebracions i actes municipals, relacionats amb aquest col·lectiu i repartiment d'entrades i localitats per als quals així es preveja.
.- Informació, sobre recursos i serveis d'altres entitats, públiques i privades, que tinguen com a àmbit la ciutat de València.
.- Assessorament sobre temes relacionats amb aquesta etapa de la vida i derivació a altres recursos (sanitaris, residencials, culturals…).
.- Promoció de la participació ciutadana de la gent major de la nostra ciutat.

A QUI VA DIRIGIT
A les persones majors de 60 anys residents en València.

LOCALITZACIÓ I ACCÉS
C/Amadeu de Savoia, 11 Pati A. (Accés per porta lateral esquerra).
46010 València
Telèfon: 96.208.24.37 Fax: 96.398.18.18
Correu electrònic: omam@valencia.es
HORARI
De dilluns a divendres de 8:30 a 14:00 hores.

Anar amb transport públic (metro i autobús)


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI