Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


TEATRE DE TITELLES L'ESTRELA CAMPANAR

Fotografia del centre


Localització

Direcció: AVDA. TIRSO DE MOLINA, nº 16 - ESPAI CAMPANAR
Telèfon: 963406934
Autobús: 17,28,29,89,90 y N10
Metro: TURIA (Línea 1)

Aparcament

Setze places reservades en pàrquing propi subterrani, a raó de quatre per planta; situades prop de l'ascensor adaptat amb passamans, informació visual i braille.


Serveis

Lavabo ubicat a la primera planta. Porta de 80 cm. d'ample. Impossibilitat de realitzar transferència a l'inodor per l'existència de dos barres fixes a un costat i a l'altre. Espai lliure de maniobra d'1, 50 m.


Accés

Entrada principal no accessible. Entrada secundària accessible situada al C/ de Dimbier a 50 m. de la porta principal a través de rampes amb pendents del 12%. Porta doble de 2 m. d'obertura manual pesada. Oberta en horari de funció.


Sales

No hi ha places reservades. S'habilita espai per a usuaris de cadires de rodes a la primera fila. Recorregut interior accessible. Mobiliari és mòbil i permet habilitar espais.


Mobilitat vertical

El teatre està ubicat a la primera planta, s'accedix per escales o ascensor adaptat amb passamans, informació visual i braille.


Restaurant / Bar / Cafeteria

Diverses al propi centre comercial amb itinerari accessible.


Observacions

El teatre està ubicat al Centre Comercial Mercat de Campanar.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI