Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


JARDÍ D'AIORA

Fotografia del centre


Localització

Direcció: C/ SANTOS JUSTO Y PASTOR, nº 98
Telèfon: Sin teléfono
Autobús: 32
Metro: AYORA (Línea 5)

Aparcament

1 plaça reservada al C/ dels Sants Just i Pastor – Mestre Valls; 1 plaça reservada al C/ de Víctor Moya – Mestre Valls; 1 plaça reservada al C/ de la Indústria, 55; 1 plaça reservada al C/ del Músic Ginés, 8.


Accés

Disposa de 6 accessos al jardí original tancat, tots ells són accessos practicables. Els accessos a les zones d'ampliació est i oest estan integrats amb l'entorn urbà.


Circulació horitzontal

El jardí d'Aiora està dividit en dos zones; una primera zona corresponent al jardí original de 1900, que està tancat, els carrers itineraris de la qual estan empedrats en part, amb predomini de terra batuda sense desnivells a ressaltar. I una segona zona, corresponent a l'ampliació del jardí quan es va construir la línia 5 de metro, els carrers itineraris de la qual estan empedrats i tenen desnivells salvats amb rampes i escales.


Zones d'oci, serveis i mobiliari

La part més antiga està destinada a zona verda enjardinada, a la qual s'ubica una escola infantil i una àmplia zona de jocs infantils d'accés adaptat. La zona oest exterior correspon a un jardí obert i funcional que conté 2 pistes de skate i 4 pistes de petanca. A la zona est exterior hi ha un nou jardí construït sobre l'estació de metro d'Aiora que conté una instal·lació esportiva municipal (piscina i gimnàs) i una pista de patinatge tot amb accessos adaptats.


Observacions

Horari: Primavera - estiu (21 març - 20 setembre.): des de les 09:00 fins a les 21:00 hores. Tardor - hivern (21 setembre - 20 març.): des de les 09:00 find a les 18:00 hores.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI