Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Aprenentatge en competències per a l'ocupació 2017

El Servici d’Ocupació i Emprenedoria través de l’agència de col·locació posa en marxa per al 2017 la Programació aprenentatge en competències per a l’ocupació 2017: Competències clau i competències professionals.

Les orientacions de la Unió Europea insistixen en la necessitat l'adquisició de les competències clau per part de la ciutadania com a condició indispensable per a aconseguir que els individus aconsegueixen un ple desenvolupament personal, social i professional que s'ajuste a les demandes del mercat laboral.

D'altra banda, les competències professionals, són totes aquelles habilitats i aptituds que tenen les persones que els ajuden a desenvolupar un treball de forma reeixida. Estes es divideixen en dos: competències tècniques d'una professió són valorades per als ocupadors i i els certificats de professionalitat que acrediten un conjunt de competències professionals que capaciten per al desenvolupament d'una activitat laboral.

Els requisits per a poder realitzar qualsevol tipus de formació seran estar inscrit en l’Agència de Col·locació València Activa i estar empadronat/da en la ciutat de València.

La persona interessada podrà preinscriure’s en les accions formatives de manera online amb el seu correu electrònic i la seua contrasenya a través de l’enllaç següent: https://agenciaocupacio.valenciactiva.es/cursos.html

En este enllaç es publiquen les accions formatives, dates, horaris i lloc de realització.

Les accions formatives es realitzaran per orde d’inscripció fins a completar l’acció formativa. Una vegada la persona inscrita rebrà un correu electrònic indicant-li l’estat de l’acció formativa:

- ACTIU: Està inscrit/a a l’acció formativa.

- INACTIU: No complix requisits. Se li especificarà el tipus de requisit que no complix.

- LLISTA D’ESPERA: Està en reserva de l’acció formativa. Si haguera alguna vacant es contactaria amb la persona interessada.

Cursos programats:

Competències clau Competències profesionals tècniques Competències profesionals: Certificats professionalitat

Més informació:
Agència Col·locació apunt: 962081725. Email: agenciadecolocacion@valencia.es
CMOF Lleons: 962083660. Email: lleonsocupacio@valencia.es CMOF Emili Baro: 962083632. Email: emilibocupacio@valencia.es CMOF Castella- Magúncia: 962087155. Email: magunciaocupacio@valencia.esDirectrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI