Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

València, ciutat educadora

València ciutat educadora

El 30 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

Més de 480 ciutats de tot el món van a realitzar activitats en les seues ciutats i València se suma a aquesta celebració, del 30 de novembre al 4 de desembre.

Hem organitzat un programa d'activitats perquè pugues participar, gaudir i reflexionar en la ciutat que somiem i que podem crear entre tots i totes.

Aconseguir-ho està en les nostres mans. I unint l'esforç de moltes ciutats educadores, construirem un món millor.

Este programa ha sigut possible gràcies a:

Alcaldia pel seu compromís en el projecte i per la col·laboració del seu equip en tot moment

Regidoria de Educació per impulsar i coordinar el projecte “València, Ciutat Educadora”

Regidories i els seus serveis per aportar activitats: Acció Cultural, Bombers, Cultura Festiva, Energies Renovables i Canvi Climàtic, Espai Públic, Esports, Gestió de residus sòlids, Igualtat i Polítiques inclusives, Joventut, Mobilitat sostenible, Parcs i Jardins, Patrimoni Cultural i Recursos culturals, Persones majors, Policia, Protecció civil i Servicis Centrals tècnics.

Russafa Love Kids por sumar-se a les activitats dins del seu programa col·laborant amb el Mercat municipal de Russafa i la Associació Rebombori Cultural.

Centres educatius, equips directius i AMPAS per obrir-se a la ciutat i mostrar que són més que un centre organitzant nombroses activitats: CEIP Fernando de los Ríos, CEIP Santiago Grisolia, CEIP Benimaclet, Escoleta infantil de Pinedo, Escoleta infantil Mini-Poli, Escoleta infantil Quatre Carreres, Escoleta infantil Benicalap i Conservatorio de música José Iturbi.

Artistes dels sector de les plàstiques, escèniques i musicals que participen i generen art per a la cohesió social construint ciutat educadora.

Associacions: Lambda, La Coxera, La Finestra, La Monda Lironda, Colombaires i Plataforma Intercultural

EMT, Bio Oficina, Observatori municipal de l'arbre, Museu Faller i Fundació esportiva municipal per visibilitzar la celebració i implicar-se al projecte.

Ciutats del País Valencià que formen part de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores per la seua disposició a trobar-nos i el seu Compromís per generar polítiques conjuntes en esta transformació.

Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport per recolzar i aportar al projecte.

RECE (Xarxa Estatal de Ciutats Educadores) i AICE (Associació Internacional de Ciutats Educadores) per la coordinació amb totes les ciutats tenint un disseny i manifest comú al món. Per la seua col·laboració amb la trobada de ciutats educadores.

Busca la que millor s’adapte als teus gustos, segur que la trobes!CALENDARI D'ACTIVITATS DEL 30 DE NOVEMBRE AL 4 DE DESEMBRE DE 2016Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI