Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

CAI - Arrelament Social

En el Centre d'Atenció a la Immigració també oferix el servici d'elaboració dels Informes d'Arrelament Social, amb cita prèvia i destinat a sol·licitants que estiguen empadronats en la ciutat de València.

L'orientació i citació presencial per a l'obtenció de l'Informe d'Arrelament Social és de dilluns a dijous de 8:30 h fins a 13:00 h.

Per a demanar cita els sol·licitants han de presentar, en circumstàncies generals: 1) el passaport en vigor 2) el certificat, o certificats, d'empadronament històric on es demostre la seua permanència a Espanya per tres o més anys, o bé altres documents que ho demostren fefaentment. 3) i un contracte de treball d'un any de duració, de jornada completa i amb la inclusió d'una tanca que establix que tindrà efectes una vegada obtinguda l'autorització provisional de residència i treball.

En eixe moment s'informarà i orientarà el sol·licitant sobre la documentació que el dia de la cita haurà d'aportar per a l'entrevista amb el tècnic/a que elaborarà l'informe.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI